Sînziana Pardhan, noul Director de Achiziții la P3 România

Sinziana Pardhan, noul Director de Achizitii al P3, în Romania

Sînziana Pardhan are o experiență vastă în investiții, achiziții și vânzări, lucrând cu organizații din România și din străinătate. Anterior, ea a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. De asemena, Pardhan a colaborat cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România, și a realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

“O știu pe Sînziana de peste 9 ani, şi am fost norocos să lucrez cu ea îndeaproape timp de 4 ani. Este unul dintre profesioniștii de cea mai înaltă calitate pe care i-am întâlnit și sunt foarte încântat să o avem în echipa noastră pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm în România”, spune Blake Horsley, Country Head P3 în România.

A făcut studiile de licență în România, în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București. Apoi, a urmat un master în străinătate, la Universitatea Tufts, unde a terminat Business Internațional la Fletcher School of Law and Diplomacy. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School și Harvard Kennedy School, și a fost co-fondator și co-leader la Euro-Atlantic Club.

“Sunt pasionată să descopăr noi oportunități, așa că P3 România este o oportunitate pentru mine. P3 este o organizație foarte solidă și dinamică cu planuri puternice de expansiune în Europa, și sunt foarte entuziasmată să mă alătur echipei din România și să-mi aduc contribuția la creșterea companiei”, declară Sînziana Pardhan.

P3 are, în acest momoment, 11 depozite în parcul P3 Bucharest. După ce a finalizat recent trei noi clădiri, plănuieşte să se extindă atât în București, cât și în centrul şi vestul țării.


DESPRE P3 LOGISTIC PARKS

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Portofoliul P3 cuprinde 182 de depozite în nouă țări și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane m² care permit dezvoltarea de noi spații. P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

PointPark Properties a adoptat “P3” ca brand corporate în 2014 și folosește marca P3 Logistic Parks pentru a reflecta businessul principal al companiei.

Sursă foto: zf.ro