Stefanini a numit-o pe Eliza Irimia Director Financiar pentru regiunea EMEA

Eliza Irimia s-a alaturat companiei Stefanini pe pozitia de Director Financiar pentru regiunea EMEA

Eliza Irimia s-a alăturat companiei de soluții IT Stefanini, cu operațiuni în 39 de țări și 88 de birouri în întreaga lume, pe poziția de Director Financiar pentru regiunea EMEA. Din această poziție, ea va coordona departamentele financiare ale companiei din 11 țări și activitățile de contabilitate, analiză, bugetare, raportare și achiziții.

„Pasionată deopotrivă de domeniul financiar și de inginerie și cu o experiență vastă, dobândită în companii de renume de pe piață, Eliza Irimia a fost pentru noi omul ideal la locul potrivit”, spune Manuel Frade, CEO Stefanini EMEA. „Avem încredere că gândirea ei analitică și viziunea strategică vor ajuta la menținerea sănătății financiare a companiei și vor contribui la îmbunătățirea rezultatelor noastre per total.”

Înainte de a se alătura echipei Stefanini, Eliza Irimia a lucrat în cadrul Vodafone România, unde timp de 13 ani a deținut diferite funcții de conducere, de la Manager Planificare & Control pentru trei dintre departamentele companiei, la Senior Manager al departamentului de Audit Intern și apoi Director Financiar al Vodafone Shared Services România. Anterior, Eliza Irimia a fost Auditor Senior în cadrul KPMG România, dar a și predat la catedra Academiei de Studii Economice pentru o perioadă de 2 ani.

„Legislația, fiscalitatea și taxele sunt, în general, domenii în care au loc schimbări frecvente și unde există numeroase deosebiri de la o țară la alta, astfel că propunerea de a coordona departamentele financiare ale Stefanini din 11 țări mi s-a părut o provocare extrem de interesantă”, spune Eliza Irimia. „Am, însă, alături de mine o echipă tânără și dedicată – de 25 de persoane – la nivel de EMEA și asta ne va ajuta să ne îndeplinim toate sarcinile cu succes.”

Eliza Irimia este Doctor în Economie, absolvind în 2012 Magna cum Laude specializarea Corporate Finance din cadrul ASE București. Este, de asemenea, licențiată a Universității Politehnice din București, cu specializarea Inginerie, și deține o certificare ACCA.

Eliza Irimia este pasionată de designul interior, vorbește fluent limba engleză și are cunoștințe de franceză și italiană.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Aceasta are o prezență directă în 39 de țări, prin cele 88 de birouri din întreaga lume și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții vin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații.