Toamna se numără joburile!

In aceasta toamna, targul de cariera Angajatori de Top revine cu trei editii.

În această toamnă, targul de cariera Angajatori de Top revine cu trei ediţii. Evenimentele au avut și vor avea loc în București (14-15 octombrie), Timişoara (21-22 octombrie) și online, printr-o ediție la nivel național (31 octombrie-13 noiembrie). Editia din București, 14-15 octombrie, a reunit 100 de companii şi a prezentat 5.000 de joburi. Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe www.hipo.ro

În ce domenii vor să se angajeze cei care sunt în căutarea unui job?

În contextul în care numărul studenţilor a scăzut aproape la jumătate faţă de anul 2008, pentru companii devine o necesitate construirea unui brand puternic de angajator pentru a se asigura că vor atrage candidaţii de care organizaţia are nevoie. Anual, studiul “Cei mai doriţi angajatori” le oferă companiilor informaţii cu privire la publicul-ţintă şi comportamentul acestora pentru adaptarea strategiei de employer branding. De exemplu, rezultatele studiului din acest an indică domeniile în care îşi doresc să lucreze candidaţii din Bucureşti: industria IT (37%), urmată de consultanţă (22%), audit şi contabilitate (18%), marketing (18%), banking (16%), HR (13%) şi Telecom (12%) sunt câteva dintre cele care se află în topul preferinţelor. Ediţia cu numărul 21 a celui mai mare târg de joburi se remarcă printr-o diversitate a oportunităţilor de carieră. Cele 100 de companii au oportunități de carieră în domenii de activitate diverse, de la IT&C, servicii și BPO, financiar-bancar, FMCG, retail, inginerie și automotive, turism, design, juridic, management – consultanţă, marketing, PR, producţie, resurse umane, vânzări etc. 

5.000 de oportunități de carieră. 43% dintre joburi sunt pentru candidați nivel middle și senior

5.000 de joburi deschise la Angajatori de Top. Oportunităţile de carieră deschise de companii sunt atât poziții adresate profesioniştilor – 16% dintre joburi sunt pentru candidaţii cu peste trei ani experienţă, 27% sunt poziţii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienţă, în timp ce 57% sunt joburi pentru candidaţii entry-level –, cât și poziţii în cadrul programelor de internship. În plus, ediţia aceasta, companiile au şi oportunităţi de carieră part-time. Din statisticile noastre, 42% dintre angajatorii prezenţi ediţia aceasta, vor avea astfel de poziţii deschise. Câteva exemple de oportunităţi de carieră deschise în cadrul evenimentului Angajatori de Top sunt: Analyst Programmer – Java, consultant resurse umane, consilier juridic, ssistent achiziţii, junior Brand Manager, Supply Chain Adaptation Project Manager, Accounts Payable Specialist with German, Sales Account Manager, C++ Software Engineer, consultant asigurări de viaţă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •