Transylvania Horse Show, la a IV-a ediție

A IV-a ediție Transylvania Horse Show, cel mai cunoscut Concurs Hipic Internațional din România, are loc la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 2-4 mai.

Afis THS 2014_tot

La fel ca și în anii anteriori, evenimentul dedicat sporturilor ecvestre și iubitorilor de căi se desfășoară într-un peisaj idilic, în apropierea unuia dintre cele mai bine păstrate orașe medievale din Europa, Sighișoara.

Concurenți și suporteri din 19 țări vor participa în acest weekend la Transylvania Horse Show, în satul Prod, comună Hoghilag , într-un peisaj de vis, recomandat de ghidul „Lonely Planet” ca fiind printre primele locuri din lume unde să călărești că turist.

Ajuns la cea de-a IV-a ediție, evenimentul aduce în România atât concurenți din străinătate cât și oficiali ai lumii ecvestre internaționale, prezența lor fiind garanția faptului că evenimentul se desfășoară conform standardelor internaționale. Federația Ecvestră Internațională este reprezentată de delegatul tehnic, Andrew Griffiths din Marea Britanie, iar arbitrul belgian Michel Van Gerwen este președintele juriului.

Competiția include concursuri de dresaj, obstacole și cross-country dar și demonstrații de atelaje și alte momente surpriză pregătite de organizatori.

Fiecare dintre cele 3 zile de concurs va începe la orele 09:00 și se va închide în jurul orelor 17:30. Programul îl găsiți aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •