Un nou Managing Director la FM România

Alexander Pavlov - in functia de Managing Director al FM Romania

FM Logistic, un grup independent și afacere de familie, îşi continuă strategia de dezvoltare în Europa Centrală şi de Est prin numirea lui Alexander Pavlov în funcţia de Managing Director al FM România, începând cu 20 august 2018.

Alexander Pavlov va raporta către Christophe Menivard – Managing Director FM Logistic Europa de Est.

Alexander Pavlov are două diplome de master, în domeniul științelor informatice și în management, şi o experiență de peste 15 ani în logistică. El s-a alăturat echipei FM Logistic Rusia în luna iunie 2003, în calitate de Business Controller. Până în prezent. a ocupat mai multe poziţii-cheie în Rusia, în diferite departamente, de la Controlling, transport şi depozitare, până la operaţiuni logistice, care au contribuit la dezvoltarea experienței în domeniul logistic.

Responsabilitățile în funcția anterioară, de Operations Director – Domestic Transport and Global Supply Chain, experiența atât pe zona de transport, cât şi în logistică, îi vor asigura lui Alexandru succesul în noul rol și îi vor permite să continue să lucreze pentru realizarea obiectivelor strategice ale afacerii FM Logistic în România.

Christophe Menivard – Managing Director FM Logistic Europa de Est -, a declarat: „Numirea strategică a lui Alexander Pavlov în acest rol-cheie este o alegere evidentă pentru sprijinirea planului de dezvoltare pe termen lung al companiei în România, pentru excelenţă operaţională şi pentru a-și consolida poziția pe piața locală, astfel încât FM Logistic să devină unul dintre jucătorii de referinţă pe piața logistică din România.”

Despre FM Logistic

Fondat în 1967, FM Logistic este unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali, cu competențe în depozitare, transport și co-packing. Grupul, o afacere de familie independentă, este lider în logistica oferită companiilor din șase sectoare principale: alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetic / produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice.

Cu operațiuni în 14 țări din cinci regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia și America Latină), FM Logistic generează încasări de peste un miliard de euro, dintre care 63% provin din afara Franței. Grupul are nu mai puțin de 26.200 de angajați.

Citește și: Andreea Mihai este noul lider Marketing și E-commerce Leroy Merlin România

  •  
  •  
  •  
  •  
  •