Cum să începeți o afacere de la zero

Cum să începi o afacere în 10 zile

Construirea unei afaceri fără investiții este grea, dar nu imposibilă. Multor oameni le-ar plăcea să înceapă o afacere, dar de multe ori simt că este o provocare insurmontabilă. La urma urmei, dacă nu aveți capital și nu există investitori care să se posteze în fața ușii pentru a băga bani în ideea dvs., este posibil să vă întrebați cum puteți să începeți o afacere.

Deși este posibil să nu puteți lansa o idee tehnologică de ultimă oră fără o finanțare serioasă în spate, asta nu înseamnă că deținerea unei afaceri sau antreprenoriatul nu vă este la îndemână. Gândiți-vă la toate poveștile incredibile ale antreprenoriatului care încep cu „Am venit în această țară cu doar 50 de dolari în buzunar… și acum sunt miliardar!”

Întreprinderile au toate formele și dimensiunile și nu aveți nevoie de un buget imens pentru a începe una. O idee inteligentă și un buget mic pot parcurge un drum lung în construirea unei afaceri de la zero, dar există câteva lucruri de reținut, care vă vor ajuta să ajungeți acolo unde doriți să fiți.

1. Angajați persoane adaptabile, cu spirit antreprenorial

Una dintre cele mai mari greșeli pe care fondatorii le fac este să încerce să facă totul singuri.

Deși este cu adevărat valoroasă cunoașterea și înțelegerea intimă a fiecărui aspect al afacerii, nu este înțelept să încercați să duceți o întreagă afacere pe umeri. În primele zile ale unei afaceri (în special una de demaraj), va fi necesar să purtați mai multe pălării, dar odată ce modelul a fost dovedit și există un anumit moment pentru a justifica sprijinul exterior, este esențial să găsiți tipul potrivit de ajutor.

O afacere proaspătă se află într-o permanentă stare de evoluție. Lucrurile nu merg întotdeauna așa cum au fost planificate. Ideile și realitatea nu se aliniază întotdeauna. Din aceste motive, este un ajutor extraordinar să angajezi persoane adaptabile și antreprenoriale. Căutați oameni care au abilități soft în CV-ul lor și seturi variate de abilități complexe care le vor servi în diferite contexte.

Experiența este un lucru, dar poate că atitudinea este și mai importantă. O persoană inteligentă poate învăța noi abilități, dar are nevoie de pasiune pentru a supraviețui într-o afacere.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •