UTA (Union Tank Eckstein) îl numește pe Iulian Alexe Area Manager pentru Europa de Nord și Centrală

UTA (Union Tank Eckstein) il numeste pe Iulian Alexe Area Manager pentru Europa de Nord si Centrala

Bucuresti – UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG), un important emitent de carduri de combustibil pentru flotele de vehicule grele din Europa și solutii de decontare a taxelor de drum, a anuntat numirea lui Iulian Alexe, anterior Country Manager pentru România si Bulgaria,  in rolul de Area Manager pentru Europa de Nord si Centrală.

Citește și: Ce joburi caută românii în străinătate. Topul țărilor cu cele mai multe aplicări

Această  mutare face parte din planul UTA de -si consolida relatiile cu clienții și de a se concentra mai bine catre exigentele lor, continuând să crească și să se extindă in afara pieței de baza, Germania.

Un manager experimentat, cu două decenii de experientă pe piete B2B extrem de competitive (telecom, servicii financiare, solutii de plati, beneficii pentru angajati, incentive & rewards, gestionarea cheltuielilor, carduri de combustibil), Iulian Alexe are un palmares de performante rapide și durabile în dezvoltarea afacerilor, extindere pe piete noi, marketing strategic si operational si managementul produselor.

Citește și: Cele mai căutate domenii în care românii vor să lucreze

După un deceniu de experiență în management în telecomunicații, Iulian Alexe s-a alăturat Edenred România în 2009 ca Director de Marketing, Expense Management si Business Development. A contribuit la înfiintarea filialei române a UTA, parte a grupului Edenred, iar în 2016 a preluat rolul de Director General pentru UTA România, preluand suplimentar responsabilitatea pentru UTA Bulgaria în 2018.

Iulian Alexe se ocupă acum de o zonă diversă și in creștere rapidă, care cuprinde Scandinavia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria și Slovenia.

Citește și: 77% dintre români cred că IT-ul va fi cel mai căutat domeniu în viitor