Ramona Predescu (Iacob) a fost numită Country Manager al IWG Group în România

International Workspace Group a numit-o pe Ramona Predescu (Iacob) in functia de Country Manager pentru operatiunile din Romania

International Workspace Group (IWG), grup fondat în Belgia în 1989, din care fac parte SPACES și Regus, a numit-o pe Ramona Predescu (Iacob) în funcția de Country Manager pentru operațiunile din România.

În noua poziție, Ramona Predescu (Iacob) gestionează operațiunile grupului IWG în România, continuă dezvoltarea brandului Regus și va implementa conceptul SPACES. Ramona se va ocupa îndeaproape de atingerea obiectivelor de business ale grupului prin crearea și implementarea strategiei de vânzări și de marketing, prin coordonarea acțiunilor de resurse umane – recrutare, training și mentorat și prin implementarea unui plan complex de customer satisfaction.

Ramona Predescu (Iacob) are o experiență de zece ani cu Regus România, dintre care, ultimii cinci, petrecuți în calitate de Country Manager al companiei.

“Mă onorează această poziție și totodată este o provocare în contextul revoluției spațiilor de lucru flexibile, un fenomen care se conturează puternic în România, așa cum o arată și cel mai recent studiu IWG: aproximativ 60% dintre angajații români lucrează remote cel puțin o dată săptămână. Ne aflăm într-un moment de cotitură, în care angajatori și angajați deopotrivă optează pentru spații de lucru care îi inspiră, îi ajută să capitalizeze oportunitățile erei digitale. Totodată, îmi propun să clarific diferențele care apar între conceptele de co-working și spații de lucru flexibile”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG în România.

“Pentru noi, Ramona este o alegere strategică, bazată pe rezultatele concrete obținute la conducerea Regus”, a spus Mark Dixon, fondator și CEO IWG.

IWG deține în România aproximativ 20.000 m2, prin prezența în București a Regus, cu opt locații, și SPACES care se va lansa în această toamnă cu două locații – Unirii View Tower (Bd. Corneliu Coposu 6-8) și, respective, complexul Campus 6.1 (Bd. Iuliu Maniu 6).

Portofoliul companiilor deținute de grup în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

IWG este grupul care a creat conceptul de “workspace revolution” (revoluția spațiilor de muncă). Companiile membre ale grupului susțin peste 2.5 milioane de oameni de afaceri la nivel global să lucreze mai productiv prin accesarea unor spații de lucru inspiraționale, care favorizează colaborarea și crearea de comunități.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •