Biroul celor neliniștiți: KantoorKaravaan merge cu voi la munte sau la mare

Dacă plecatul în concediu nu vă surâde și încercați să găsiți metode diverse pentru a lucra în timp ce vă bucurați de natură, atunci o echipă de designeri olandezi, The Tipping Point Foundation, are un birou special conceput pentru cei neliniștiți. 

The Tipping Point Foundation au gândit un micro-birou mobil care poate fi amplasat oriunde. A fost botezat drept biroul KantoorKaravaan și seamănă cu o rulotă de mici dimensiuni, dar amenajată cu toate utilitățile necesare pentru a lucra în condiții cât mai plăcute, indiferent unde vă aflați.

KantoorKaravaan are panouri solare pentru energie, router pentru internet și un birou la care pot încăpea până la trei persoane.

Primul birou KantoorKaravaan s-a plimbat prin mai multe locuri din Olanda, iar următoarele modele vor ajunge în Suedia, Grecia, Spania sau Statele Unite. Designerii spun că, până acum, de biroul mobil au fost interesați, în special, oamenii care lucrează în industria creativă, dar printre clienții The Tipping Point Foundation se numără și oameni de afaceri, cu precădere antreprenori.

Prețul unui astfel de birou mobil este, potrivit designerilor, „flexibil”. Mai mult, birourile se pot realiza în funcție de bugetul de care dispun cei care vor să achiziționeze un KantoorKaravaan.

Mai jos aveți câteva imagini cu biroul KantoorKaravaan:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •