Fundația Calea Victoriei îți face programul pentru luna septembrie

Fundatia Calea Victoriei iti face programul pentru luna septembrie

Ți-ai încărcat bateriile vara aceasta? În prima lună de toamnă profită de noul val de energie și entuziasm pe care îl resimți odată cu întoarcerea din vacanță. Fundația Calea Victoriei ți-a pregătit o nouă serie de cursuri și ateliere pentru dezvoltare personală și profesională.

Ritmul orașului devine mai dinamic, telefonul sună mai des, ai multe idei și vrei să te apuci de proiectul tău de suflet.

La Fundația Calea Victoriei poți găsi direcția și suportul pentru ce vrei să faci toamna asta, și, în același timp, poți dialoga cu oameni interesanți și inspirați.

Ai o mulțime de posibilități, fie că e vorba despre:

Toamna se numara oportunitatile de dezvoltare, oferite de catre Fundatia Calea Victoriei

Trebuie doar să decizi în ce direcție vrei să acționezi și noi te ajutăm cu idei ingenioase, lectori deștepți și fun, dar și cu abordări eficiente pentru ca ideile tale să devină realitate. Intră pe www.victoriei.ro pentru a răsfoi Programul complet al cursurilor sau scrie-le pe adresa contact@victoriei.ro pentru mai multe detalii.

Fundația Calea Victoriei este unul dintre acele locuri din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii, având o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 10 ani, FCV inspiră prin arte și cultură și susțin tinerii talentați. Au reușit să ducă o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, au devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Se mândresc cu peste 50.000 de cursanți care au participat la proiectele lor și cu peste 2.000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •