10 cărți pentru inspirație în carieră

Enders game, 10 cărți pentru inspirație în carieră

Lumea digitală ne înghite. Suntem obișnuiți cu pastile de conținut. Este timpul să ne orientăm către acele lecturi consistente și interesante. Așadar, o listă de cărți este oricând folositoare. Citește despre subiecte de interes profesional sau personal, însă acordă-ți acel timp în fiecare zi.

Iată ce te poate inspira dacă ești antreprenor sau lider:

the hard thingThe Hard Thing About Hard Things, Ben Horowitz – este o carte plină de sfaturi despre cum să construiești și să dezvolți un startup. Este un mix între teorie și tactici.

delivering happinessDelivering Happiness – este povestea antreprenorului Tony Hsieh, care a transformat Zappos într-o afacere de 1.2 mld $. Se găsesc anecdote, sfaturi și idei de business interesante.

Getting real

Getting real (37 signals)  – un manual de business despre cum poți construi produse pentru web utile și de succes. Se regăsesc subiecte precum programare, marketing și design

an astronauts guide

An Astronaut’s Guide to Life on Earth, Chris Hadfield – pentru cei care vor să-și transforme visele în realitate

abundance

Abundance: The Future is Better Than You Think – este o carte fascinantă care ne aduce o doză de optimism în a ne da seama că trăim cele mai bune timpuri și tehnologia va evolua înspre culmi și mai înalte.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •