Eveniment editorial: “O să mori de foame!”

articole

Luni, 23 martie 2015, Libraria Cărtureşti (Verona) va găzdui lansarea cărţii de debut a Mihaelei Feodorof, “O să mori de foame!”, apărută la Editura Tandem Media.

Dincolo de dramatismul care ar putea răzbate din titlul acestei cărţi, “O să mori de foame!” este o lectură pozitivă, luminoasă, de cunoaştere şi autocunoaştere. Utilă, în egală măsură, celor care vor să se descopere, celor care vor să se schimbe şi celor care vor să afle cum ar putea influenţa, în bine, parcursul celor alături de care păşesc în viaţă.

Volumul de faţă s-a născut acum a doua oară, pentru că este, de fapt, o colecţie de articole apărute deja în varii publicaţii de business cu care autoarea lor, Mihaela Feodorof, a colaborat de-a lungul anilor. Nu le veţi regăsi ordonate cronologic, nici urmând direcţia celor trei domenii de activitate ale firmei pe care Mihaela a fondat-o acum mai bine de cinci ani, Yourway – Life and Career Counseling, ci aranjate subiectiv, într-o cadenţă metaforic legată de „foamea” ei de bine, de „foamea” ei de oameni.

Mihaela Feodorof specialist în resurse umane, coach, trainer, mentor, speaker şi antreprenor vă invită să fiţi alături de ea la evenimentul de lansare, pentru a vă putea împărtăşi din experienţa ei de peste 20 de ani de practică în materia umană.

“O să mori de foame!” intră pe piaţa editorială luni, 23 martie, la ora 18.30, la ceainăria Librăriei Cărtureşti (Verona).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •