Recomandare de carte: The three box solution: Innovation in 3 little boxes

[shareaholic app="share_buttons" id="15618082"]
Recomandare de carte: The three box solution: Innovation in 3 little boxes

Cartea The three box solution: Innovation in 3 little boxes scrisă de către Vijay Govindarajan este dedicată liderilor care sunt interesați de inovație, însă care au nevoie de sfaturi despre cum o pot aplica în business-ul lor. Vijay Govindarajan este autor, profesor de business la Dartmouth College, Tuck School of Business. A colaborat cu zeci de companii din topul Fortune 500, fiind recunoscut la nivel internațional ca expert în strategie de afaceri și inovație.  

TBSApelul constant la inovare poate îngreuna misiunea unui lider sau antreprenor. Pe lângă nevoia de a fi prezent online, oricărui business i se cere să inoveze constant pentru a uimi, impresiona și acapara viitorii consumatori. Ghidul oferit de Vijay, expert in inovație, vine sub forma unui mindset: trei cutii care ilustrează principiile “Uită trecutul”, “Manageriază prezentul” și “Creează viitorul”.

În carte, se vor regăsi exemple din companii mari, internaționale, despre cum se face și ce eșecuri s-au înregistrat în aplicarea metodei. Afacerile nu există într-un mediu predictibil. Cei care dețin sau conduc o afacere trebuie să fie disponibili să lucreze cu incertitudinea viitorului și să nu rămână blocați în decizii sau strategii trecute.

Conținutul cărții oferă cititorului concepte realiste, iar autorul descrie elementele-cheie ale inovației și nu se pierde în detalii ce pot îndepărta atenția publicului de la implementare și înțelegere a domeniului. Conținutul este potrivit pentru cei care au nevoie de ghidare pentru a merge înainte și pentru a cunoaște mai bine un model implementabil de inovație.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •