Ora de sport se mută la mare

Dacă ziua de sâmbătă, 1 august 2015, între orele 9 și 21, vă prinde în stațiunea Mamaia (Piațeta Perla), puteţi participa la Cea mai mare oră de sport din România, eveniment care face parte din programul național “Mișcarea face bine”.

Acțiunea reprezintă un mijloc inedit de promovare a litoralului românesc și a sportului în masă. La „Cea mai mare oră de sport” din Mamaia, vor avea loc demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg, o zonă cu biciclete staționare și una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.

„Accesul liber, apa și mâncarea sănătoasă oferite participanților în mod gratuit permit adoptarea sportului și în zone de public inaccesibile până acum convențiilor de fitness ori competițiilor sportive. Programul și clasele sunt gândite pentru ca orice trecător să poată face mișcare, la nivelul și după preferințele personale. Avem grupuri de participanți care vin de la sute de kilometri distanță”, explică Cristian Mărgărit, specialist în nutriție, Getfit.

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătorește cinci ani de la prima ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sănătate au fost desfășurate și susținute zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •