Ce joburi banale au avut 10 dintre candidații la președinția SUA

Casa Alba Sursa: http://lapauseinfo.fr/

Persoanele despre care veți citi în articolul de mai jos candidează pentru cea mai importantă funcție la care ar putea avea acces vreodată: cea de președinte al Statelor Unite. Chiar dacă cei mai mulți dintre ei au devenit miliardari între timp, primele lor joburi au fost foarte comune, banale, pentru oricine De la secretară, la angajat în benzinărie, iată ce joburi au avut candidații pentru Casa Albă, potrivit Business Insider.

Hillary Clinton scrie în autobiografia sa ”Hard Choices” că primul ei job plătit, în afara celui de bonă, a fost cel de a supraveghea un parc la mică distanță de casă, într-o suburbie din Chicago. Aceasta scrie că părinții săi credeau în muncă și în răsplata pentru eforturile depuse, pentru a-și ajuta copiii să înțeleagă valoarea fieacărui dolar și demnitatea unui job bine făcut.

 

 

Donald Trump, acum miliardar, a avut o copilărie liniștită într-o familie înstărită, dar asta nu a însemnat că tatăl său nu l-a îndemnat să lucreze pentru a câștiga bani. El și fratele său mergeau cu tatăl lor pe șantierele pe care acesta le superviza și își petreceau zilele colectând sticle goale, pe care apoi le duceau la centrele de colectare unde erau plătiți pentru ele.