CONCURS – Manager Express și Plaza România te premiază

Manager Express si Plaza Romania  îți oferă în această săptămână patru vouchere la Centrul de Fitness World Class, din Plaza România.
voucher world class

 

 

 

Ce trebuie să faci?

Să dai:

* like paginii oficiale Manager Express

* like paginii Plaza România

* share concursului de pe managerexpress.ro

Câștigătorii voucherelor la Centrul de Fitness World Class din Plaza România vor fi anunțați miercuri, pe 26 februarie, iar selecția se va face prin tragere la sorți.

Voucherele sunt valabile pentru o singură persoană, timp de o săptămână.

Prin participare, persoanele în cauza acceptă în mod necondiționat și explicit ca datele personale de identitate să fie utilizate și stocate într-o bază de date, aceasta putând fi folosită de organizatori sau subcontractanți ai acestora, ulterior, în cadrul altor aplicații similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevăzute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal. La concurs poate participa orice persoană, indiferent de vârstă, sex, naționalitate sau religie. Nu au drept de participare la această campanie angajații organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicați în organizarea și desfășurarea concursului și nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice. Pentru a intră în posesia premiului, este obligatoriu că datele trecute pe talon/mail să coincidă cu cele din actul de identitate. Nu se acordă contravaloarea în bani a premiilor câștigate. Pentru detalii suplimentare, puteți sună la numărul de telefon: 021-20 28.251 Premiile vor fi ridicate de la adresă redacției managerexpress.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et 8, București)/ sau vor fi trimise prin curier. Premiile nerevendicate în termen de 5 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanți.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •