Eveniment inedit de Ziua Regelui Olandei

Eveniment inedit de Ziua Regelui Olandei

Miercuri 27 aprilie, în Pasajul de la Piața Universității, șase designeri floriști români, câștigătorii de până acum ai Concursului Național de Aranjamente Florale, își vor arăta măiestria. Cei mai norocoși dintre bucureștenii care vor avea drum prin Pasaj, între orele 10:30 – 12:00, vor putea pleca acasă cu un buchet spectaculos de flori proaspete.

În plus, românii vor simți ce înseamnă cu adevărat o sărbătoare în stil olandez. Pe acorduri muzicale, aceștia se vor delecta cu bunătăți tradiționale olandeze și vor primi suveniruri din Țara Lalelelor. În mijlocul lor, se va afla Excelența Sa, doamna Stella Ronner-Grubačić, Ambasadorul Olandei la Bucureşti.

Sărbătoarea va continua la Hotelul Intercontinental, sala Rapsodia, unde va avea loc a șaptea ediție a tradiționalului Concurs Național de Aranjamente Florale, prilej cu care 53 de artiști florali români își vor etala măiestria.

Chiar înainte de startul competiției, începând cu ora 12:00, Excelența Sa, doamna Ambasador Stella Ronner-Grubačić, va face o declarație de presă și va răspunde întrebărilor jurnaliștilor în Sala Rapsodia a Hotelului Intercontinental, acolo unde se va desfășura competiția propriu-zisă.

Un juriu alcătuit din specialiști români și olandezi va analiza aranjamentele florale și va decide câștigătorul celei de-a VII-a ediții a Concursului Național de Aranjamente Florale. Acesta va primi, pe lângă recunoașterea oficială a talentului său, o excursie în Olanda, Țara Lalelelor. Festivitatea de premiere va fi urmată de o scurtă sesiune de instruire susținută de celebrul maestru florist olandez Elso Post, cel care este și președintele juriului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •