TeenMedia Academy dă startul la înscrierile pentru cursurile de actorie din această toamnă

TeenMedia Academy da startul la inscrierile pentru cursurile de actorie din aceasta toamna

TeenMedia Academy dă startul la înscrierile pentru cursurile de actorie din această toamnă – între 10 și 17 septembrie, pe Calea Călărașilor nr. 55, personalități din lumea teatrului vor sta de vorbă cu cei care doresc să afle ce se află În Culise și le vor oferi detalii despre cum un curs de teatru îți poate schimba viața în bine.

Toamna este anotimpul transformărilor – când practic mai ai la dispoziție doar câteva luni în care să-ți pui în practică gândurile de schimbare (în bine) pe care le-ai avut la început de an. Ce poți învăța în cadrul unui astfel de workshop de dezvoltare personală bazat pe actorie:

  1. Să comunici mult mai eficient cu cei din jurul tău
  2. Să ai mai multă încredere în tine şi în corpul tau
  3. Te vei elibera de stresul şi tensiunea vieţii de zi cu zi prin creativitatea artistică
  4. Vei înţelege că e ok să fii vulnerabil
  5. Îţi vei face prieteni într-un mediu pozitiv şi dinamic

Dacă te întrebai cum stau lucrurile în culise, acum ai șansa să afli chiar de la profesioniști! Cursurile de actorie te ajută să faci primii paşi – fie către o carieră de actor, fie către descoperirea sinelui.

În programă veți regăsi ateliere de dicţie-vorbire, pantomimă, improvizaţie, elemente de expresie non-verbală, mijloace de expresie în faţa camerei de filmat, cascadorie, clownerie, studiul textului dramatic și literar, studiul personajului. Vedeta cursului rămâne însă spectacolul de la finalul cursului, care lasă o amprentă puternică în memoria participanților.