Schimb de vacanțe cu proprietari din întreaga lume

Ți-ai imaginat vreodată că îți poți cumpăra o casă de vacanță la mare cu doar câteva mii de euro? Dar că poți să faci schimb cu alți proprietari din Hawaii, Tenerife, Singapore, UK, Brazilia, SUA, Grecia, Spania, Turcia sau Elveția?

În premieră, Blaxy Premium Resort, compania ce vinde apartamente în proprietate periodică, s-a afiliat la rețeaua Interval Internațional, unul dintre cei mai mari furnizori care facilitează schimbul de destinații de vacanță între proprietarii de apartamente în sistem de timeshare sau proprietate periodică.

Astfel, toți cei care își vor cumpăra o casă de vacanță la Blaxy vor putea primi și calitatea de membru al rețelei. Acest statut le va garanta toate facilitățile și beneficiile oferite de programele de schimb.

În prezent, rețeaua cuprinde peste 2.900 de complexuri, în peste 80 de ţări din întreaga lume, și are peste două milioane de membri activi. Interval International, care se află în Miami, Florida, oferă aceste servicii pe piața de Timeshare Exchange încă din anul 1976. Prin rețeaua pe care a dezvoltat-o, au fost stabilite legături cu cele mai prestigioase branduri din industria hotelieră.

Blaxy, complexul cât o  mini-stațiune

Blaxy Resort este un complex rezidențial ce vinde apartamente în sistem de proprietate periodică. Astfel, oricine poate deveni proprietarul unei case de vacanță, o săptămână pe an, pentru câteva mii de euro.

Situat la 1 kilometru de Olimp, complexul este amplasat pe o suprafață de 58.000 de metri pătrați și cuprinde şapte clădiri cu 900 de apartamente de tip condo. În cadrul acestuia, vor exista facilități pe măsura celor întâlnite doar în străinătate: peste 60 de variante de distracție și relaxare precum: plajă privată, piscine de lux, cluburi de sănătate și sport, restaurante și baruri, club de noapte, centre dedicate exclusiv copiilor și seniorilor, parcare și pet hotel. Primele 540 de apartamente vor fi finalizate până în vara aceasta. Ulterior, până în iunie 2016, vor fi gata și celelalte apartamente, hotelul și centrul de sănătate.

„Suntem singurii care vindem apartamente în regim de proprietate periodică. Ce înseamnă acest lucru? Plătești, o singură dată, câteva mii de euro, și devii, o săptămână în fiecare an, pe viaţă, proprietarul unui apartament de lux. În fiecare an, în acea săptămână, proprietarul va avea aceleași drepturi ca în cazul proprietății tradiționale, cu posibilitatea de a o închiria, vinde sau lăsa moștenire”, declara Elena Klaici, Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel.

Investiția totală se ridică la peste 100 de milioane de euro și va crea noi locuri de muncă. Complexul va fi inaugurat în iulie 2015. Amănunte pe www.blaxy.ro.

Citeşte şi Cum poți fi proprietarul unei case de vacanță o săptămână pe an

  •  
  •  
  •  
  •  
  •