Sodexo intră în acționariatul celui mai mare furnizor de abonamente corporate pentru sport și wellness

Sodexo intră în acționariatul celui mai mare furnizor de abonamente corporate pentru sport și wellness

Sodexo, lider pe piața tichetelor de masă, a tichetelor cadou și soluțiilor de incentivare, a preluat 20% din acțiunile Benefit Seven, companie ce deține 7card, cel mai mare furnizor de abonamente de sport și wellness pentru angajații din România. Tranzacția între Sodexo și Benefit Seven a fost finalizată în februarie 2016.

„Suntem încrezători că piața pentru soluții de sport și wellness din România se află pe un trend ascendent, determinat de interesul crescut al românilor pentru un stil de viață mai sănătos. De aceea, ne așteptăm ca beneficiul card pentru sport să fie cât de curând un produs foarte accesat din portofoliul nostru”, declară Adina Popa, Director Marketing & Development Director Sodexo Benefits and Rewards România.

Citește și Programe de wellness corporate sau ce pot face angajatorii pentru a crește productivitatea angajaților

7card este un abonament lunar care permite în acest moment accesul la 230 de săli cu multiple activități sportive, de la fitness, aerobic, înot, la dans sportiv, arte marțiale, yoga și squash, în opt orașe din țară: Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Pitești, Ploiești și Timișoara.

„Cardul pentru sport vine în completarea ofertei salariale ca un beneficiu atractiv, care sporește satisfacția angajaților la locul de muncă, încurajându-i să adopte un stil de viață sănătos și are impact direct în gradul de loialitate și retenție al acestora” declară Andrei Crețu, cofondator Benefit Seven.

În prezent, 7card are 10.000 de abonați activi, angajați ai companiilor din domenii precum IT&C, telecomunicații, pharma și healthcare, retail, sistemul financiar-bancar și asigurări, FMCG.

Până la finalul anului în curs, Benefit Seven își propune, prin intermediul cardului pentru sport, să ofere acces la o rețea de 250 de săli de sport și wellness din 10 orașe și, în acelasi timp, să ajungă la 20.000 de abonați active.

Foto: Balint Bessenyey, CEO Sodexo (foto centru),  Andrei Crețu (foto stânga) și Iulian Circiumaru (foto dreapta) – cofondatori 7card.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •