Un vis devenit realitate [A]

de Luana Bădulescu, proprietar Blaxy

Cea mai dragă amintire din copilărie este legată de mare. Eram foarte mică și alergam de colo-colo pe nisip, în căutare de scoici. Eram fascinată de albastrul nesfârșit, de universul care se întindea sub ochii mei. De valurile care se spărgeau jucăușe la țărm, de jocul razelor de soare pe luciul apei, de mirosul sărat adus de vânt, de nisipul fierbinte în care mă afundam și de pescărușii care țipau asurzitor deasupra noastră.

Petreceam ore în șir pe plajă într-o fericire deplină. Și acum parcă aud ecoul râsetelor aproape nebune…

Citeşte şi O nouă stațiune pe harta litoralului românesc

Deja mare acum, mă întorc acolo unde mereu am fost fericită. Ascult vocea valurilor și visez cu ochii deschiși cum fetele mele se vor bucura toată viața de asemenea momente. Am vrut să le ofer și lor aceeași bucurie nemărginită și am decis să-mi cumpăr o casă de vacanță. Am fugit de Mamaia, în căutarea unui loc frumos, liniștit și nu atât de aglomerat.

M-am oprit în paradisul pescarilor, unde lacul Tătlăgeac se întâlnește cu marea, la doar 1 km de Olimp. Am aflat de la un prieten despre un complex rezidențial, care se vinde în proprietate periodică. M-a încântat ideea de a nu cheltui o avere pe ceva ce am folosi doar câteva săptămâni pe an.

11193273_928033447218710_4646141797337872414_n
Ajunsă acolo, am început să explorez împrejurimile. Am aflat toate detaliile legate de proiect și am fost surprinsă că așa ceva se poate construi și în România. Un complex uriaș cu apartamente impecabil mobilate, cu marea la doi pași, cu peisaje care-ți taie respirația.

Citeşte şi Cum poți fi proprietarul unei case de vacanță o săptămână pe an

Am știut că iau cea mai bună decizie. Este locul ideal pentru familia mea, perfect adaptat unui buget modest. Dacă îți vine să crezi, am plătit doar câteva mii de euro și devin proprietar cu acte-n regulă.

De 1 Mai, am fost acolo cu familia. Am profitat de mica vacanță și am decis să mergem să pescuim, să ne relaxăm. Eram și foarte curioasă să văd cum arată proprietatea noastră. Am găsit apartamentul deja mobilat. Cu un pat uriaș și cu o priveliște care-ți taie respirația. Abia aștept la vară să-mi savurez cafeaua pe balcon și să mă bucur în fiecare dimineață de soarele care răsare din mare.

Gazdele primitoare ne-au spus că, de acum încolo, Blaxy își deschide porțile în fiecare week-end. Până în iulie, când se inaugurează oficial complexul.

De-abia aștept să vină vara!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •