Un loc de vis, la malul mării [A]

Ai visat toată viața la o casă de vacanță la malul mării, dar te-a împiedicat suma exorbitantă pe care, în mod normal, o plătești pentru o astfel de locuință. Îți dorești să te trezești în fiecare dimineață cu o priveliște de vis. Să deschizi ușa de la balcon și să te bucuri de briza mării ce se-ntinde în văzduh, în timp ce-ți savurezi liniștit cafeaua. Te gândești că la vară trebuie să îți faci timp de tine, de familie, de cei dragi sufletului tău.

Vrei câteva zile relaxante la piscină, iar în timp ce îți savurezi cocktailul, să îți urmărești copilul cum se joacă într-un spațiu destinat lui, sub atenta supraveghere a unui personal calificat.

Citeşte şi O nouă stațiune pe harta litoralului românesc

Sau poate preferi să faci plajă la mare. Pe o plajă privată, de 5 stele, unde poți citi în liniște cartea preferată. Obosit de soare, îl vei lăsa în urmă cu o plimbare printr-o oază de verdeață, cu vegetație luxuriantă. Vei merge de acolo direct la spa și te vei răsfăța cu cele mai moderne tratamente balneare.

Iar seara, vei mânca ceva delicios și sănătos, la unul dintre restaurantele bio cu specific internațional.

Vei încheia seara în amfiteatrul de vară, unde vei urmări spectacolul preferat. Și dacă te încumeți, vei dansa până în zorii zilei la unul dintre cluburile de noapte.

Ce ai spune dacă ai avea parte de toate acestea, pe viață, la doar câteva ore de condus cu mașina?

Acum e posibil, pentru că la doar 1 kilometru de Olimp, într-un mediu nepoluat, într-un loc unde marea se întâlnește cu lacul Tătlăgeac, se va inaugura, în această vară, prima stațiune de lux din țara noastră. Blaxy Resort, un uriaș complex rezidențial, vinde apartamente de 5 stele în sistem de proprietate periodică. Poți opta pentru unul dintre cele peste 900 de apartamente de 32 sau 64 mp, de la doar 2.750 euro, sumă plătită o singură dată pentru o casă de vacanță de care te bucuri pe viață. În cadrul complexului, ai peste 60 de variante de distracție și relaxare: cluburi de sănătate și sport, restaurante și baruri, club de noapte, centre dedicate exclusiv copiilor sau seniorilor.

Citeşte şi Cum poți fi proprietarul unei case de vacanță o săptămână pe an

Vei uita până și de responsabilităţile administrative. De mentenanță, siguranță, plata impozitelor și a facturilor se vor ocupa exclusiv dezvoltatorii, așa cum e prevăzut și în contract.

Și dacă îți e teamă că te vei plictisi să mergi an de an în același loc…

Hawaii, Tenerife, Singapore, Marea Britanie, Brazilia, SUA, Grecia, Spania, Turcia sau Elveția devin, chiar din vara aceasta, doar câteva dintre destinațiile unde îți poți petrece vacanța. Pentru diversitatea sejururilor, Blaxy Resort a fost acceptat pentru afilierea la rețeaua Interval International, unul dintre cei mai mari furnizori care facilitează schimbul de destinații de vacanță între proprietarii de apartamente în sistem de timeshare sau proprietate periodică.

Începe sezonul estival cu Blaxy!

Mai stai pe gânduri? Vino, de 1 mai, să vezi cu ochii tăi cum arată o adevărată casă de 5 stele de pe litoralul românesc. Blaxy te așteptă cu muzică live, cocktailuri și sea food, la pool party-ul organizat, începând cu ora 13 și până la 19, pe str. Răsăritul Soarelui nr.1, localitatea 23 August, la doar 1 kilometru de Olimp.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe www.blaxy.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •