Liber în vacanţă!

Îți dorești să petreci vacanțe în care să ai la îndemână tot ce ți-ai putea dori vreodată? [A]

Cum ar fi să bei un cocktail pe o plajă privată, în timp ce un personal calificat are grijă de copiii tăi? Sau să te distrezi cu toată familia făcând iahting, kaiac canoe sau parasailing?

Acum, la doar un kilometru de Olimp, poți cumpăra un apartament în sistem de proprietate periodică.  Astfel, te poți bucura de liniște, distracție și confort.

Relaxare într-un paradis românesc

Complexul rezidențial Blaxy Resort, de peste 58.000 de mp, este amplasat într-un cadru unde Marea Neagră întâlneşte plajele şi lacul Tătlăgeac. Poți alege între un condo simplu, de 32 de mp (capacitate doi adulți și doi copii) sau condo dublu, de 64 mp, ambele fiind complet mobilate și utilate.

poza_1_25_mai

Călătorești peste tot în lume

Când îți dorești să schimbi peisajul, Hawaii, Tenerife, Singapore, Marea Britanie, Brazilia, SUA, Grecia, Spania, Turcia sau Elveția sunt doar câteva dintre destinațiile unde îți poți petrece vacanța, dacă devii membru în comunitatea Blaxy.

Compania a fost acceptată pentru afilierea la rețeaua Interval Internațional, unul dintre cei mai mari furnizori care facilitează schimbul de destinații de vacanță între proprietarii de apartamente în sistem de timeshare sau proprietate periodică.

Citeşte şi Cum poți fi proprietarul unei case de vacanță o săptămână pe an

Ofertă exclusivă: două vacanțe la preț de una

Între 16-19 aprilie, ne găsești la tIMOn, în Piața Constituției, la cel mai mare târg imobiliar, pregătiți să îți facem o ofertă de nerefuzat.

Cumperi o săptămână în sezonul de vârf (iulie-august) și primeşti cadou, pe viață, încă o săptămână, în extra-sezon (primăvara sau toamna). Poți beneficia de această super ofertă chiar și în rate. Prețurile încep de la 2.750 euro.

Pentru mai multe informaţii şi oferte personalizate, accesează Blaxy sau vino la târg, la standul 50 C din Piața Constituției.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •