Cum a reușit compania Accace să aibă afaceri de 1,1 milioane de euro în 2013

Compania Accace, una dintre principalele companii de externalizare și consultanță de afaceri din regiune, a înregistrat în anul 2013 afaceri de peste 1,1 milioane de euro în România, în creștere cu 30% față de anul anterior.

Bogdan Badea, Managing Director Accace, a explicat pentru Manager Express ce strategie de dezvoltare a abordat în rândul angajaților pe care îi conduce în așa fel încât să fie mai productivi și mai competitivi.

Citește și ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din regiune, a intrat pe piața din România

Strategia de dezvoltare folosită de Accace include organizarea de seminarii pentru angajați, trimiterea lor la specializare în afară, organizarea de training-uri și recompensarea acestora.

„Sunt mai multe elemente care ne-au ajutat să realizăm această creștere, câteva dintre strategiile abordate fiind crearea de pachete de servicii speciale pentru un anumit public țintă pentru antreprenori sau investitori străini sau pentru industrii specifice: IT sau agricultură și organizarea de seminarii specializate pentru industria de IT din perspectivă fiscală, de salarizare și contabilitate”, a explicat Bogdan Badea pentru Manager Express.

Citește și Pasiunea pentru business este contagioas

„Angajații Accace au acces la specializări internaționale pe domeniul lor: ACCA, CIMA și altele. Beneficiază și de organizarea de training-uri pe arii care nu țin de core-business: presentation skills, tehnici de actorie și improvizație sau branding personal, pentru a putea schimba perspectivele oamenilor și a-i face mai deschiși către experiențe noi. Folosim și recompensarea implicării angajaților: angajatul lunii primește un premiu, se bonusează recomandarea unui candidat pentru o poziție deschisă în cadrul Accace, se bonuseaăa orice generare de business nou, chiar și la nivel de junior”, a adăugat Managing Director Accace pentru Manager Express.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •