Motivele pentru care orice start-up trebuie să facă SEO

Motive pentru care SEO e important pentru orice start-up

Pentru antreprenori, SEO este o parte integrantă în construirea unui start up de succes de la zero. În ciuda acestui fapt, mulți dintre antreprenori neglijează această strategie de afaceri ieftină, dar cu multe rezultate, potrivit expertului în creștere digitală Scott McGovern

O strategie de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) este un instrument puternic pentru orice start-up – și nu trebuie să ucidă bugetul. Există câteva motive pentru care optimizarea trebuie să fie o prioritate pentru fiecare proprietar de afaceri, potrivit lui McGovern.

SEO furnizează date despre comportamentul clienților în companii.SEO descoperă date importante. Cu cât mai multă cercetare privind optimizarea pentru motoarele de căutare face un startup, cu atât au mai multe date despre ceea ce potențialii clienți caută.

 
„Când fondatorul unui start-up își începe doar afacerea, nu are multe date despre publicul companiei”, spune Scott McGovern. „SEO ajută la acumularea acestor date în timp. Ei pot continua să beneficieze de ea mult timp după ce și-au lansat afacerea. ” 

 Unele dintre cele mai bune instrumente SEO pentru a vă ajuta să vă poziționați mai bine în Google au versiuni demo gratuite. Startup-urile pot vedea ce cuvinte utilizează potențialii clienți targetați pentru a efectua căutări. 

Fondatorul unui start-up poate să efectueze propriile căutări google și să ajute motorul să rețină cuvintele care au legătură cu afacerea sa. De acolo, Google va completa automat acești termeni în funcție de cât de des oamenii caută acele cuvinte. 

SEO se reflectă în trafic crescut și conversii

SEO ajută întreprinderile să obțină trafic care poate genera conversii și venituri.În loc să cheltuie bani pe publicitatea socială și alte tactici de marketing, McGovern recomandă construirea SEO-ului și menținerea la curent cu cele mai bune practici ale Google. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •