Un om de afaceri român lansează o platformă de susţinere a startup-urilor locale

Proiect de suport pentru startup-uri

Cătălin Chiş, omul de afaceri care deţine grupul de companii APS, lansează un proiect de suport pentru dezvoltarea comunităţii de business din România.

Proiectul este derulat pe platforma sustinantreprenoriatul.ro şi îşi propune să contribuie la formarea viitorilor antreprenori interesaţi să activeze în domeniile IT, comunicaţii, utilităţi sau sănătate, zone pe care Cătălin Chiş are competenţe extinse, dezvoltate de-a lungul celor 15 ani de activitate antreprenorială. Pot aplica, de asemenea, deţinători de start-up-uri cu impact pozitiv asupra comunităţii, care doresc parteneri de dezvoltare şi au nevoie de mentorat şi susţinere financiară.

Suportul oferit de omul de afaceri clujean începe de la facilităţi de accesare a unor servicii de bază necesare desfăşurarii unei afaceri (web hosting, comunicaţii mobile, asigurări etc.) şi continuă cu mentorat şi consiliere pe parcursul implementării planului de afaceri, inclusiv implicare financiară în afacerile cu potenţial semnificativ de dezvoltare.

Ne dorim ca, în primii trei ani, să formăm 100 de antreprenori”, spune omul de afaceri Cătălin Chiş.

În perioada menţionată, acesta intenţionează să direcţioneze către proiect resurse materiale şi financiare a căror valoare se ridică la aproximativ 200.000 de euro.

Viitorii antreprenori pot aplica pe sustinantreprenoriatul.ro, unde pot găsi detalii despre mecanism şi procedură, iar prima sesiune de proiecte este activă începând de joi, 29 septembrie 2016.

Citeşte şi Câte ore muncesc pe zi la propria afacere antreprenorii de startup din România

  •  
  •  
  •  
  •  
  •