Romanian International Bank S.A. va majora capitalurile proprii ale băncii

Acționariatul Romanian International Bank S.A.  va majora capitalurile proprii ale băncii prin convertirea  unui  împrumut subordonat în valoare de 1.2 milioane  euro și prin acordarea unui nou împrumut subordonat în valoare de 2 milioane euro, informează un comunicat de presă remis Manager Express.

Majorarea fondurilor proprii ale Romanian International Bank S.A. face parte din strategia de dezvoltare a Getin Holding  S.A. și reprezintă un prim pas dintr-o serie de schimbări pe care grupul le va realiză la RIB S.A.

„Odată cu achiziția RIB, Getin Holding își începe strategia de dezvoltare pe piață locală. Obiectivul nostru este sムtrasformăm bancă într-o instituție financiară puternică și eficientă, un jucător activ în sectoare cheie ale pieței. Ca grup, oferim un model de business de succes, pe care dorim să îl implementăm și în România. Ne dorim însă să adaptăm acest model la contextul local și la nevoile clienților, pentru că numai o astfel de abordare ne poate garanta succesul”a€“ Rafal Juszczak, Președintele Consiliului de Administrație

 Despre Romanian International Bank S.A.:
 Romanian International Bank S.A. este o bancă universală care activează pe piață din România din anul 1998 și operează în acest moment prin 34 de unități bancare, aflate în București (15) și în țara (19), având că obiectiv permanență îmbunătățire a produselor și serviciilor oferite. 

Actionariatul Romanian International Bank S.A.  va majora capitalurile proprii ale bancii prin convertirea  unui  imprumut subordonat in valoare de 1.2 milioane  euro si prin acordarea unui nou imprumut subordonat in valoare de 2 milioane euro.

Majorarea fondurilor proprii ale Romanian International Bank S.A. face parte din strategia de dezvoltare a Getin Holding  S.A. si reprezinta un prim pas dintr-o serie de schimbari pe care grupul le va realiza la RIB S.A..

 Odată cu achizitia RIB, Getin Holding isi incepe strategia de dezvoltare pe piata locala. Obiectivul nostru este să trasformam banca intr-o institutie financiara puternica si eficienta, un jucator activ in sectoare cheie ale pietei. Ca grup, oferim un model de business de succes, pe care dorim să il implementam si in Romania. Ne dorim insa sa adaptam acest model la contextul local si la nevoile clientilor, pentru ca numai o astfel de abordare ne poate garanta succesul”– Rafal Juszczak, Presedintele Consiliului de Administratie

 Despre Romanian International Bank S.A.:

Romanian International Bank S.A. este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 34 de unitati bancare, aflate în Bucuresti (15) si in tara (19), avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite.

In data de 4 decembrie 2013, 100% din actiunile Romanian International Bank S.A.   au fost preluate de catre grupul financiar polonez Getin Holding. Romania devenind astfel a cincea tara, alaturi de Polonia, Rusia, Ucraina si Belarus, in care grupul financiar Getin Holding este prezent.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •