Un retailer britanic oferă 100 de joburi la Braşov

Un retailer britanic oferă 100 de joburi la Braşov

În weekendul 25-26 februarie 2017, Brașov este scena selecției de personal făcută de unul din cei mai importanți angajatori britanici din domeniul retail. Peste 100 de posturi cu un salariu între 1.350-1.700 lire sterline/ lună, plus ore suplimentare plătite așteaptă să fie ocupate de vorbitori de engleză capabili, energici, serioși și cu dexteritate bună. Cuplurile pot aplica împreună, și sunt cazate și lucrează împreună.

Accesul la eveniment se face pe bază de selecție, prin completarea unui formular. Numărul de locuri disponibile este limitat.

Este o ocazie unică pentru români, care se pot angaja direct la un retailer britanic și nu la intermediari.  Experiența nu este importantă, cele mai importante sunt atitudinea și dorința de muncă. Vorbim de o companie mare, cu peste 7.000 de angajați.

„Respectivul angajator nu se află la prima vizită în România, iar evenimentul este de altfel la cea de-a 6-a ediție. La una din edițiile trecute, a selectat pentru angajare 364 din 400 de participanți, în doar 2 zile. Oamenii plasați la ei ne-au trimis un feedback foarte bun. Câștigă bine, și-au adus familiile acolo, iar unii dintre ei au avansat la doar 3 luni de la angajare pe posturi de ingineri, IT-isti, team lideri și nu numai.„ a declarat Bogdan Filip, Director General Banca de Joburi, organizator al evenimentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •