EY România îşi întăreşte echipa de avocaţi cu specialişti în gestionarea disputelor şi litigiilor fiscale

EY România îşi întăreşte echipa de avocaţi cu specialişti în gestionarea disputelor şi litigiilor fiscale

Emanuel Băncilă şi Alex Slujitoru se alătură echipei EY în calitate de Director Executiv, respectiv Manager, în cadrul Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică. Anterior, cei doi au ocupat poziţii similare în cadrul unei case de avocatură afiliată unei alte companii din Big 4, informează un comunicat al EY, remis Manager Express.

Emanuel Băncilă va coordona proiecte legate de gestionarea disputelor şi litigiilor fiscale. Emanuel este membru al Baroului Bucureşti şi oferă de peste 15 ani consultanţă juridică şi fiscală. Experienţa sa profesională include contestarea şi suspendarea actelor administrative fiscale, măsurilor de revocare a autorizaţiilor fiscale, precum şi diverse litigii administrative, proceduri de achiziţie publică, dispute comerciale, inclusiv punerea în aplicare şi/sau contestarea procedurilor de executare silită.

Alex Slujitoru este membru al Baroului Bucureşti, având peste 6 ani de experienţă în domeniile consultanţei fiscale, soluţionării controverselor şi litigiilor de drept fiscal, civil şi comercial, precum şi dreptului imobiliar.

Emanuel are recomandări excelente din partea clienţilor şi se alătură echipei noastre cu misiunea de a consolida portofoliul de clienţi, de a contribui la extinderea cotei de piaţă şi a portofoliului de servicii. Sunt încrezător că venirea sa va întări echipa şi va contribui la creşterea calităţii şi diversităţii serviciilor noastre”, a declarat Venkatesh Srinivasan, Partener şi lider al Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică, EY România.

Atât antreprenorii români cât şi companiile multinaţionale de pe piaţa locală au nevoie de consultanţă fiscală şi juridică integrate, bazate pe experienţă şi soluţii verificate în practică, mai ales în această perioadă dificilă din punct de vedere economic. Mă bucur că, alăturându-mă echipei EY, vom putea oferi noi beneficii clienţilor prin adăugarea componentei de litigii fiscale, a declarat Emanuel Băncilă.

Prin alăturarea lui Emanuel şi Alex, echipa noastră de avocaţi se întăreşte semnificativ, clienţii noştri urmând a beneficia nu doar de experienţa semnificativă în consultanţă juridică a echipei existente, ci şi de specialişti de calibru în cadrul unor eventuale litigii complexe de drept fiscal, a declarat Dragoş Radu, Partener şi lider al casei de avocatură afiliate EY România.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175.000 de angajaţi în 728 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 25,8 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2013.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •