Sediul Google din Londra – O investiție de 1 miliard de dolari

Sediul Google din Londra - O investiție de 1 miliard de dolari

Googla va deschide un nou sediu în 2016, în Londra. Sediul este considerat una dintre cele mai mari achiziții imobiliare făcute în Marea Britanie, achiziție în care brandul plănuiește să investească 1.05 miliarde de dolari, informează mashable.com.

Sediul Google din Londra - O investiție de 1 miliard de dolari

Google își va poziționa noile birouri între stațiile King Cross și St. Pancras. Sediul va avea tot ce își poate dori un angajat, spatii de recreere, piscină exterioară, teren de fotbal interior, dușuri și alte facilități.

De ce a decis Google să facă o asemenea investiție?

Mediul de lucru s-a schimbat. Totul este acum digital, prin urmare, oamenii pot lucra de unde vor. Totuși, Google vrea să îi încurajeze pe angajați să vină să lucreze de la birou, de aceea, sediul din Londra își propune să îi facă să se simtă cât mai bine chiar la locul de muncă.

google-kx_view-3-1c2a9ahmm

„Ideea este ca oamenii care sunt în clădire trebuie să fie atrași de ea. Trebuie să le placă atmosfera de la locul de muncă”, spune Simon Allford, arhitectul care se va ocupa de construirea sediului Google din Londra.

Noul sediul oferă angajaților acces rapid către Librăria Britanică, către școala de artă Central Saint Martins și vor fi aproape  și de sediul publicației The Guardian. În total, clădirea va putea găzdui 4500 de oameni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •