THE ExP Group va reprezenta România în cadrul competiției European Business Awards

THE ExP Group va reprezenta România în cadrul European Business Awards

Companie multinaţională de training profesional, The ExP Group, va reprezenta România în calitate de „Campion Național” în ediția 2013-2014 a competiției de business European Business Awards, informează un comunicat de presă al companiei, remis Manager Express.

The ExP Group va concura alături de alte companii pentru statutul „Ruban d’Honneur“. Câștigătorii finali ai premiilor vor fi anunțați în aprilie 2014.

European Business Awards a identificat unele dintre cele mai bune business-uri pe baza abilității acestora de a face dovada aplicării celor trei principii care fundamentează competiția. Reputații membrii ai juriului au căutat organizații care să reprezinte în România cel mai inalt nivel de inovație, excelență în business și sustenabilitate.

Competiția de anul trecut a înregistrat înscrieri din partea unor organizații din 28 de țări din Uniunea Europeană și țări europene emergente ale căror cifre de afaceri combinate depășesc valoarea de 1000 miliarde de Euro. Împreună, aceste organizații au peste 2,7 miloane de angajați la nivel european.

Adrian Tripp, CEO al  European Business Awards declară: “În decursul ultimilor 7 ani am primit înscrieri la standarde incredibil de înalte din partea unor organizații care sunt pasionate de business-ul lor. Cu toate acestea, puține au ocazia să își reprezinte țara și să fie recunoscute ca cele mai bune din Europa. Este o onoare deosebită să fii selectat ca și Campion Național și sperăm să regăsim România în următoarea rundă.”

Pentru a merge mai departe în cadrul competiției din acest an, toți Campionii Naționali vor înscrie un material video care va fi vizionat și analizat de un juriu. În plus, publicul își va putea vota Campionul Național favorit, unul dintre aceștia urmând să fie desemnat “Campionul European al Publicului”. Procesul de votare va începe în noiembrie 2013.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •