CONCURS: Câștigă o invitație la atelierul de vorbire în public, organizat de către Fundația Calea Victoriei

CONCURS: Castiga o invitatie la atelierul de vorbire in public, organizat de catre Fundatia Calea Victoriei

Dacă am stabilit deja că oricine are nevoie de abilități de public speaking, este cazul să venim și cu o propunere concretă, care să susțină această afirmație. Astfel, în parteneriat cu Fundația Calea Victoriei, punem la bătaie o invitație la un „Atelier de Vorbire în public – Secretele unei prezentări de succes”.

Regulile de participare sunt simple: pentru a monitoriza mai eficient înscrierile, te rugăm să mergi către pagina noastră de Facebok, să dai Like la pagină (dacă nu ai făcut-o deja) și să lași un comentariu la anunț, în care să ne spui motivul pentru care ai vrea să mergi la acest curs.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, pe data de 12 septembrie, ora 12PM, așa că fii pregătit să te contactăm.

Despre Atelierul de Vorbire în public

„Atelierul de Vorbire în public – Secretele unei prezentări de succes” va începe în data de 13 septembrie și se va desfășura timp de 4 săptămâni, în fiecare miercuri (o ședință durează 2 h). Atelierul va fi susținut de către este Iuliana Maria Ivanov.

În prima zi de curs, participanții se vor familiariza cu anumite elemente introductive despre discursul public. În cadrul următoarelor întâlniri, vor pune în practică aceste cunoștințe, prin pregătirea discursului personal (schiţa discursului, limbaj, metode), susţinerea discursului (creare, livrare, feedback), încheiate cu o notă de recapitulare.

Mai multe detalii despre atelier găsiți pe site-ul Fundației Calea Victoriei. Dacă ești interesat și de alte cursuri, vezi programul lunii septembrie.

Fundația Calea Victoriei este unul dintre acele locuri din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii, având o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 10 ani, FCV inspiră prin arte și cultură și susțin tinerii talentați. Au reușit să ducă o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, au devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Se mândresc cu peste 50.000 de cursanți care au participat la proiectele lor și cu peste 2.000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

(Foto credit: www.thebusinesswomanmedia.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •