CONCURS: Câștigă o invitație la un atelier de meditaţie şi tehnici de relaxare, organizat de către Fundația Calea Victoriei

CONCURS: Castiga o invitatie la un curs de meditatie si tehnici de relaxare

Știm că poate fi destul de stresant să faci față gândului că vara și concediile sunt pe sfârșite, așa că venim cu o propunere. Organizăm un concurs, în parteneriat cu Fundația Calea Victoriei, și vă oferim o invitație la cursul de Meditaţie şi tehnici de relaxare, care va avea loc în perioada 7 – 10 august 2017.

Condițiile de participare la concurs le găsiți pe pagina noastră de Facebook. Așteptăm răspunsurile voastre până sâmbătă, 5 august 2017, ora 21.00. Câștigătorul va fi ales prin intermediul programului random.org.

În cadrul atelierului, veți studia diverse tehnici, meditaţii şi metode de a ne regăsi interior, de a ne relaxa. Veți înţelege, mai profund, ce se întâmplă prin meditaţie, ce tip de rezultate aduce cu sine o astfel de practică.

Mai multe detalii despre atelier găsiți pe site-ul Fundației Calea Victoriei.

Fundația Calea Victoriei este acel loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii, printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 10 ani, FCR inspiră prin arte și cultură și susține tinerii talentați. Au reușit să ducă o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, au devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •