[19 mai 2016. Workshop] Butic de idei: Content Marketing

Butic de idei - Content Marketing

Manager Express dă startul unei serii de workshopuri destinate managerilor, antreprenorilor și freelancerilor. Lună de lună, ne vom întâlni la ceas de seară, pentru a discuta și a pune în practică, alături de specialiști, soluții pentru dezvoltarea eficientă și sănătoasă a business-urilor noastre.

La această primă ediție, vom vorbi despre content marketing dintr-o perspectivă adesea ignorată în procesul de planificare: formă și canal de distribuție versus conținut. Pe parcursul celor două ore de workshop, vom inventaria instrumentele pe care le avem la dispoziție în crearea de campanii de content pentru clienți și leaduri, vom discuta despre diferitele unghiuri de abordare, despre alegerea si sincronizarea canalelor de comunicare către clienți și despre cum îi loializăm pe aceștia.
Alături de noi avem și doi invitați speciali de la WebDigital cu care vom vorbi despre conversii, pay-per-click și care sperăm să ne dezvăluie cât mai multe secrete din experiența lor.

Așadar, vă invităm alături de noi pe 19 mai, la sediul Youth HUB (Ion Neculce 74, etajul 3) la o întâlnire în care sperăm să avem răspunsuri pentru toate întrebările voastre.

Responsabili de aceste răspunsuri vor fi trei speakeri.

ionut

Ionuț Munteanu (WebDigital)

Ionuț Munteanu este unul dintre cei mai buni specialiști în Pay Per Click Marketing din România. Are peste 11 ani de experiență în digital marketing și are rolul de managing partner și trainer pentru WebDigital, o agenție specializată în Pay-per-Click Marketing, aflată în top agenții partenere Google.

silvia

Silvia Drăgșan (WebDigital)

„Consultant în Pay per Click Marketing și e-Shopping addict 24/7. Lucrez cu drag de peste 2 ani ca Relationship Manager la WebDigital, doi ani cu peste 100 de clienți mulțumiți, sute de ore de consultanță și mii de conversii îndeplinite pe site-urile clienților.”

Olivia

Olivia Vereha (consultant online și colaborator Manager Express)

”Potrivit celor care mă cunosc, vorbesc mult despre ceea ce fac și puțin despre cine sunt. Îmi place să cred că acesta nu este un defect. Am studiat jurnalismul, dar, după 10 ani de media, pot să spun că sunt mai degrabă pasionată de User Experience și de strategie decât de a fi un „geek” al cuvintelor. Astăzi, mă găsiți la secțiunea de autori a mai multor reviste online și print sau predând cursuri de online Content Writing și de Web Usability. Îmi plac site-urile bine făcute, social media, conținutul inteligent și îmi petrec timpul liber ajutând micii și marii antreprenori să facă lucruri frumoase în online. Detalii despre mine găsiți pe www.oliviavereha.ro”.

Taxa de participare la prima ediție a Buticului de idei este 110 lei.

Ora de începere: 19.00

Durata: 2 ore

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Mesajul tău

Pentru detalii suplimentare: 0722.409.342

Participanții la această primă ediție a Buticului de idei vor beneficia de o reducere de 10% la următoarele ediții.