5 milioane de vizualizări pentru prima televiziune digitală de business din România

Permis de antreprenor completeaza programul educational cu același nume dedicat antreprenorilor aflati la inceput de drum

Pandemia a dublat interesul românilor pentru consumul de media online. Numărul de vizualizări înregistrate de Bizilive TV, prima televiziune digitală dedicată mediului de afaceri din România, în perioada martie-septembrie 2020, a depășit cinci milioane. Este o creștere de 100% față de 2019, în contextul în care, studiile arată o creștere a consumului media pentru 47% dintre persoane la nivel global și pentru 37% dintre români.

,,Ne așteptăm ca, până la finalul lui 2020, numărul de vizualizări să marcheze o creștere de 150% față de anul trecut. În ultimele luni, am încercat mai mult ca oricând să fim alături de comunitatea de business pe care am coagulat-o în jurul formatelor de emisiuni pe care le-am dezvoltat. Mai mult decât atât, am creat BiziHub, prin intermediul căruia am oferit soluții de promovare gratuită pentru peste 1.000 de companii care s-au înscris în directorul online”, spune Constantin Paraschiv, fondatorul Bizilive TV.

Demersurile de consolidare a mediului antreprenorial românesc continuă cu lansarea unei noi emisiuni în grila de toamnă Bizilive TV – Permis de antreprenor – care completează programul educațional cu același nume dedicat antreprenorilor aflați la început de drum. Scopul acestora este să dezvolte abilitățile tehnice și mentale necesare celor care vor să pună bazele unei afaceri, să-i ajute să aleagă cele mai potrivite strategii pentru a obține rezultate pozitive. Emisiunile vor avea ca invitați oameni de afaceri de succes, experți și consultanți recunoscuți, care vor putea împărtăși din experiența lor.

Seria de evenimente ,,Permis de antreprenor” își propune ca, prin intermediul unei echipe de profesioniști, să ofere antreprenorilor începători răspunsuri la cele mai importante întrebări privind modul în care pot identifica tipul de afacere care li se potrivește, setarea obiectivelor, dar și a strategiei de marketing și de vânzări.

,,De mai bine de 17 ani, de când am început prima afacere, sunt convins că „antrenamentul bate talentul”, fie că vorbim despre afaceri, fie că vorbim despre obiectivele personale. Pe piață, există foarte multe resurse de tot felul pentru ,,antreprenoriat”, care îți vor spune ce să faci. Seria de episoade și evenimentele ,,Permis de Antreprenor” îți vor spune și ,,cum să faci”, prin exemple reale, studii de caz și în acord cu legislația din România”, adaugă Constantin Paraschiv.

Odată cu Permis de antreprenor, Bizilive TV lansează și grila de toamnă a postului din care fac parte noi proiecte, așa cum sunt Smart Online, Tell me your story, NutriHub sau Travel Up.

Constantin Paraschiv este antreprenor și co-fondator BiziLIVE TV, prima televiziune digitală din România dedicată antreprenorilor și mediului de afaceri.

Citește și: Roxana Epure, Managing Partner, Ciel România: „Acum, bătălia în comunicarea cu clientul se dă la nivel emoţional”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •