BNI acordă mâine premiile Oscar pentru excelență în afaceri

BNI acordă mâine premiile Oscar pentru excelență în afaceri

Mâine, 7 aprilie 2016, la București, se acordă Oscarurile în business. BNI România, cea mai mare organizație profesională de business networking, va premia antreprenorii și managerii care au avut cel mai mare succes în afaceri, anul trecut. Actriţa Cosmina Stratan, premiată la Cannes pentru interpretarea din filmul „După Dealuri”, regizat de către Cristian Mungiu, este invitatul special al evenimentului și va susține un discurs.

Pe covorul roșu, vor păși peste 200 de invitați, care vor avea ocazia să afle cum îți poți crește afacerea cu ajutorul unor oameni care urmăresc același lucru.

În cadrul evenimentului, Alin Comșa, trainer specializat în dezvoltare personală, va vorbi despre importanța networkingului în afaceri, iar Irina Markovits, unul dintre cei mai cunoscuţi designer vestimentari de la noi, va dezvălui secretul unei ținute impecabile, esențială la orice întâlnire de business.

Evenimentul „Povestea ta de Oscar” anunță extinderea organizației la nivel național: „Având în vedere creșterea fantastică a Clujului și deschiderea unor oameni de afaceri profesioniști către acest concept, ne-am gândit că ar un pas firesc să începem aici. Numai anul trecut, membrii BNI din București au schimbat referințe care s-au materializat în tranzacții cu un venit de peste 3,22 milioane euro. Cultura de a dărui, înainte de a cere și de a face afaceri în mod etic, prinde tot mai mulți adepți și la noi”, a declarat Manuela Voicilă, președintele BNI România.

Moderatorul evenimentului va fi Mihaela Tudor, director general şi fondator al agenţiei Tudor Communication. Mihaela este, la rândul său, un membru cu vechime în BNI.

Despre BNI

BNI este cea mai mare organizație de networking în afaceri, la nivel mondial. Membrii ei au posibilitatea de a își crește afacerea prin întâlniri săptămânale, care îi pun în contact cu potențiali clienți sau parteneri de afaceri. Cifra înregistrată anul trecut, din schimb de referințe, la nivel mondial, este de 9,3 miliarde de dolari.

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •