BUSINESS to more BUSINESS – Ploiești, 14 aprilie 2016

BUSINESS to more BUSINESS – Ploiești, 14 aprilie 2016

Consultanța fiscală și de afaceri, dar și instrumentele de dezvoltare personală, devin disponibile și pentru mediul de afaceri din județul Prahova. Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Ploiești, “BUSINESS to more BUSINESS”, se desfășoară joi, 14 aprilie 2016, la Hotel Prahova Plaza, începând cu ora 9 și este organizat de către Doingbusiness.ro. “La Brașov, am înregistrat cea mai numeroasă participare de până acum, iar la Iași am reușit să ne bucurăm de o interactivitate fără precedent. Am creat un cadru favorabil în care managerii și antreprenorii locali să poată dezbate aspecte importante pentru afacerile lor si, mai ales, să găsească soluții, prin intermediul specialiștilor invitați de noi, la problemele-cheie pe care le întâmpină. Revenim în Prahova în 2016 cu mult interes, pentru că mediul de afaceri de aici este extrem de interesant și activ’’, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

Conferința de la Ploiești reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Prahova și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și instrumente de dezvoltare personală adresate managerilor de companii.

Cu ocazia evenimentului, va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Prahova și județele învecinate, realizat de către EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de important pentru antreprenorii prezenți, întrucât conturează, în esență, așteptările fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat următoare.

Conferința este structurată în trei sesiuni: consultanță fiscală, financiară și management performant, transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei) și o sesiune extrem de interactivă axată pe dezvoltarea personală.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regăsi Carmen Afanasenco – Tax Manger, EY Romania, Elena Badea – Marketing Director, EY România, Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach și Dumitru Ion – CEO Kompass România.

Mai multe detalii despre conferință și pentru înregistarea online a participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-ploiesti/. Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru / consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment.

Evenimentul este susținut prin parteneriate media, printre alții, de către Manager Expres.

Conferința națională “BUSINESS to more BUSINESS”a inclus până acum mediul de afaceri din Brașov (10 martie 2016) și Iași (23 martie 2016). După evenimentul de la Ploiești (14 aprilie 2016), Proiectul Național continuă cu evenimentele din București (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016), Timișoara (decembrie 2016). În 27 octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference. (detaliile despre CEO Conference 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015 ).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •