CONCURS: O invitaţie la evenimentul “Who’s King in Public SpeaKING”

Concursul s-a încheiat! Câștigătoarea locului gratuit este Dora Brăhaița. Felicitări!

În data de 24 mai, la Phoenicia Grand Hotel, are loc “Who`s King in Public SpeaKING”, un eveniment de public speaking unic în România şi primul de acest gen.

Evenimentul este organizat de către compania de training Self Trust Academy şi este creat după modelul show-urilor TV live, precum “Vocea Romaniei”: concurenţii se întrec în speech-uri, iar publicul şi juriul decid pe loc cine merge mai departe.

În cadrul evenimentului, 16 manageri de top, antreprenori şi profesionişti din diverse industrii, antrenaţi de echipa Self Trust Academy, se duelează pentru marele trofeu: cel mai bun speaker! Participanţii vor arăta cât de repede se poate învăţa de la zero arta de a susţine un discurs public.

În prima etapă, cei 16 concurenţi vor susţine câte un speech pe o temă anterior stabilită, iar publicul, alături de juriul format din experţi în comunicare şi dicţie, va hotărî cine sunt cei opt participanţi care îşi continuă drumul spre marele premiu.

Cea de-a doua probă va testa spontaneitatea şi creativitatea: cei opt concurenţi vor susţine speech-uri spontane, pe teme propuse de audienţă. Cei mai buni patru concurenţi aleşi vor ajunge în marea finală, care le va pune la încercare toate abilităţile de care are nevoie un speaker de top: vor trebui să susţină un speech spontan, folosind nu unul, ci mai multe cuvinte propuse de audienţă. Publicul şi juriul vor stabili marele câştigător al trofeului “Who’s King in Public SpeaKING”. Mai multe detalii şi înscrieri puteţi găsi aici.

Câștigă un loc gratuit la acest eveniment răspunzând, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea:

Pe ce subiect ţi-ar plăcea să auzi un speech spontan?

Concursul va dura până pe 20 mai. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Mult succes!

(Foto: Self Trust Academy)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •