BookVader. Cum ajungi să faci din profesie o pasiune

BookVader

Proprietarul unuia dintre cei mai importanți dealeri auto din țară susține orientarea tinerilor în carieră prin implicarea în Conferințele Bookland Evolution, aflate la cea de-a 3-a ediție, sesiunea toamnă-iarnă 2016. Dincolo de implicarea ca speaker în cadrul acestui proiect, Paul Badea, CEO Badsi, a contribuit la dezvoltarea mecanismului de promovare a conferințelor reprezentat de BookVader.

Cine este BookVader? Pornind de la unul dintre simbolurile Romei, „La Bocca della Verità” sau „Gura Adevărului”, adus în contemporaneitate cu ajutorul personajului de film Darth Vader, Book Vader este cârligul prin care proiectul Bookland Evolution își propune să îi atragă pe liceeni și studenți, să îi aducă mai aproape de cultură și să le deschidă orizontul cunoașterii în ceea ce privește viitorul lor profesional. Pentru aducerea la viață a personajului Darth Vader sub forma „Gurii Adevărului BookLand zice” au lucrat artiștii Teatrului Țăndărică și Paul Badea, tânărul CEO Badsi, împreună cu echipa HUBS compusă din Sorina și Silvia.

Dacă în secolul al XVII-lea „Gura Adevărului” avea rol de detector de minciuni, astăzi, BookVader prezice viitorul și le spune tinerilor ce trebuie să facă pentru a atinge succesul. Nimeni nu își pierde niciun deget dacă introduce mâna în gura personajului de film adus în fața elevilor, în schimb cei care o fac primesc din partea lui sfaturi utile și mesaje motivaționale, inspirate din bibliografia școlară și citate de impact.

Artiștii plastici ai Teatrului de Păpuși au reușit să redea cu măiestrie chipul impunătorului Vader într-o formă ușor supradimensionată, în timp ce Paul alături de Silvia și Sorina au pus la punct un mecanism audio prin care BookVader le vorbește tinerilor.