Curs de recrutare și selecție în asigurări

Curs de recrutare și selecție în asigurări

Cea mai mare suferință a industriei asigurărilor este găsirea și aducerea oamenilor de vânzări potriviți. Recrutarea și selecția au devenit spaima tuturor ședințelor de vânzări, iar munca de căutare a oamenilor care să întregească echipele este probabil chiar mai stresantă decât realizarea targeturilor.

De aceea, îți punem la dispoziție patru tehnici perfecționate care să-ți ofere într-o jumătate de zi încrederea că disciplina în practicarea unor mici schimbări în modul în care faci recrutarea și selecția îți pot aduce succesul: un modul complet, susținut de către consultanți activi:

  1. crearea unui profil al candidaților potrivit specificului unit-ului și agenției, echipei pe care deja o ai și culturii organizației tale;
  2. definirea unui sistem de recrutare și selecție propriu, cu surse și metode de recrutare țintite pentru profilul droit;
  3. cele mai avansate tehnici de screening de CV-uri și telefonic al candidaților, astfel încât timpul investit în interviuri să fie optimizat;
  4. tehnica de interviu semi-structurat care combină validarea candidatului cu vânzarea de carieră.

Noi știm că aceste tehnici funcționează pentru că recrutăm de peste 15 ani oameni de vânzări în asigurări, construind echipe stabile și productive. Te invităm să le experimentezi și să descoperi care sunt schimbările care vor face diferența și în cazul tau!

Investiția de 60 euro este discontată cu 20% dacă vii cu un coleg, iar pentru grupuri de minimum trei participanți discontul este de 30%.

Înscrierile au loc cu cel puțin o săptămână înainte de data fixată pentru fiecare oraș. Tot ce ai nevoie să faci este să ne scrii la we@thewisery.com și să plătești avansul minim de 50% din tariful de participare.

(Foto: www.flickr.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •