Eveniment Google gratuit, pentru firmele românești care vor să se extindă în străinătate

Google lanseaza o serie de programe pentru a ajuta firmele sa iasa din criza

Firmele românești care exportă sau care vor să se extindă la nivel internațional pot participa gratuit la evenimentul Grow with Google Export Summit, organizat de gigantul IT american la București, pe 27 martie 2020.

Citește și: Google a lansat un instrument pentru IMM-urile care vor să se extindă global

Antreprenorii interesați se pot înscrie online, AICI. Grow with Google Export Summit va avea loc la Hotel Radisson Blu din București.

Participanții vor avea ocazia să afle despre strategii și oportunități de export și să discute cu alți antreprenori de succes. „Vei avea ocazia să descoperi cele mai bune soluții de promovare pentru export, direct de la specialiști Google și reprezentanți ai companiilor care au deja succes în străinătate”, spune  Google.

Citește și: Proprietarul Google vrea să preia Fitbit

Specialiștii Google vor oferi antreprenorilor români informațiile necesare pentru a dezvolta o strategie de export de succes în cadrul unor sesiuni interactive și practice.

De asemenea, oamenii de afaceri vor putea face schimb de idei cu exportatori din diferite industrii, precum și cu reprezentanți ai companiilor care oferă soluții logistice și de promovare.

Separat de acest eveniment, Google este implicat și în Pașaport de Export, un alt proiect cu acces gratuit, destinat firmelor mici și mijlocii din 23 de județe.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •