Oportunități de dezvoltare personală și a afacerii pentru antreprenorii din Iaşi

Antreprenorii din Iași și localitățile învecinate sunt invitați să participe marți, 9 iunie a.c., la evenimentul „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul”, organizat de Doingbusiness.ro. Conferința se desfășoară la Hotel Internațional, începând cu ora 8:30, și oferă participanților ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialiști din cele mai importante companii din țară, precum și de a descoperi oportunități de dezvoltare personală și a afacerii.

Evenimentul se adresează reprezentanților IMM: antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții. La edițiile precedente, circa un sfert din public a fost reprezentat de CEO, directorul general, proprietarul, administratorul sau directorul financiar al companiei. În ceea ce privește dimensiunea companiilor reprezentate în sală, cele mai multe (circa o treime) au cifră de afaceri între 1 milion și 10 milioane de euro, 17% între 500 de mii și un milion de euro, iar aproximativ un sfert sub 500.000 de euro. Participarea este gratuită (pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii), iar înregistrarea se face pe pagina oficială a evenimentului: evenimente.doingbusiness.ro/event/34.

Citeşte şi Atragerea personalului cu abilități cheie, principala provocare a antreprenorilor români

Conferința include în plen sesiuni de prezentare și un workshop interactiv, și este urmată de întalniri private în trei domenii diferite. Astfel, participanții care doresc să abordeze subiecte individuale și să primească sfaturi și consultanță personalizate gratuite pe teme de fiscalitate (oferite de reprezentanții EY România), soluții pentru optimizarea costurilor (Telekom) și fonduri disponibile pentru afaceri (REI Finance Advisors), pot programa o întâlnire privată  prin completarea formularului http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=iasi

„Am fost plăcut surprinși ca, la edițiile precedente ale IMM ReStart, să constatăm o stare foarte bună de spirit a antreprenorilor și o revenire a încrederii cu privire la perspectivele de business. Aproape trei sferturi dintre participanți s-au declarat cel puțin încrezători cu privire la evoluția pozitivă a economiei în 2015, peste jumătate se așteaptă să aibă o creștere de minim 10% a profitului și circa 70% o majorare de cel puțin 10% a cifrei de afaceri. În același timp, însă, antreprenorii și managerii simt că se lovesc încă de birocrație și incertitudine. Între aceste două perspective, ne dorim ca la IMM ReStart să le oferim – prin consultanță și sfaturi – posibilitatea de a-și contura mai bine idei pentru a-și dezvolta afacerea, dar și plase de siguranță pentru a depăși obstacolele cu care se confruntă”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Citeşte şi Ștampila va dispărea din România, de la 1 iulie

  •  
  •  
  •  
  •  
  •