Cele mai noi tendinţe în corporate finance

Kevin Kaiser, cele mai noi tendinte in corporate finance

Între 11-13 octombrie 2016, la Hotelul Athenée Palace Hilton, are loc Advanced Valuation Programme, un seminar inovator marca școlii internaționale de business INSEAD. Susținut de către Kevin Kaiser, Profesor de Practici manageriale la INSEAD, programul este dedicat profesioniștilor în poziții de middle și top management interesați de procesele care creează sau distrug valoarea în organizații.

Advanced Valuation Programme va debuta pe 11 octombrie la București și în cele 3 zile va aborda subiecte precum: crearea valorii, „blue-line” management, concepte de evaluare și costul de oportunitate al capitalului, analiza istorică și prognozarea fluxului de numerar, ajustarea valorii pe piețele emergente, fuziuni și achiziții corporate. Evenimentul este organizat de către Asociația Absolvenților INSEAD din România și este adresat tuturor executivilor cu experiență în M&A, finanțe și management general care își doresc să contribuie cu mai mare eficiență la activitatea companiilor lor.

Prof. Kevin Kaiser are o experiență de 24 de ani în cadrul școlii de business INSEAD. El s-a alăturat instituției în 1992, unde este în prezent Profesor de Practici manageriale și Director al Programului „Tranziția la Managementul General”. Kevin Kaiser este și director al Fondului „ABN Amro Management for Value Research Fund” în cadrul Universității și este activ în desfășurarea și schimbul de cercetare și de perspectivă în modul în care managerii se orientează și își ghidează organizațiile cu scopul de a crea valoare și succes pe termen lung. Proiectele de cercetare inițiate de Kevin Kaiser au fost publicate în jurnale academice și practice, precum și în cărțile sale: The Blue Line Imperative, co-autor cu David Young, și Becoming a Top Manager, co-autor cu Michael Pich și I.J. Schecter.

Kaiser predă în cadrul programelor executive și de MBA ale școlii de business INSEAD și a câștigat de opt ori premiul MBA pentru Cel mai bun profesor de cursuri opționale. În 2013, acesta a fost unul dintre cei 4 finaliști ai premiului Business Professor of the Year al Economist Intelligence Unit.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •