CEO Conference – Shaping The Future

Conferința organizată în București, pe 22 mai 2019, sub tematica „Slowbalization – How to build the organization of the future”, reunește top CEOs din România pentru a discuta despre noile tendințe la nivel regional și internațional care vor influența modul în care companiile din România își vor dezvolta propriile afaceri în perioada imediat următoare. Conferința aduce în discuție noua logică a competiției, noi modele de creștere, revoluția recalificării forței de muncă, cum se pot combina cele mai bune calități ale resurselor umane și ale roboților, precum și etapele inovării transformaționale.

Vor fi prezenți, pentru a arăta cum redesenează în prezent organizația viitorului: Dominic Bruynseels, CEO – First Bank, Virgil Șoncutean, CEO – Allianz-Țiriac Asigurări, Violeta Luca, General Manager – Microsoft România, Iulian Trandafir, CEO – Farmexpert, Ondrej Safar, Country Manager – CEZ Group România, Wolfgang Schulz, General Manager – BMW Group România, Mihnea Crăciun, Deputy Head of România – EBRD, Alexandru Reff, Country Managing Partner – Deloitte România și Moldova etc.

“CEO Conference – Shaping the Future, evenimentul premium organizat anual de către DoingBusiness.ro s-a consacrat drept cea mai bună platformă prin care liderii companiilor pot obține idei și informații care pot transforma modul în care își conduc organizația. Prezentăm în fiecare an experiențe unice, soluții noi, funcționale și utile în redesenarea propriilor strategii. În 2019, prezentăm în premieră în România o temă care a fost dezbătută la începutul acestui an de către cei mai importanți lideri ai lumii – tendința Slowbalization. Vrem să arătăm managerilor din România cum pot să redeseneze organizația viitorului”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

La această ediție a conferinței, așteptăm peste 150 de CEO, directori generali, investitori, antreprenori, precum și alți factori de decizie pentru a discuta despre modul în care companiile din România înțeleg să-și ajusteze sau să își accelereze afacerile pentru a răspunde cât mai eficient noilor trenduri economice, sociale, tehnologice și legislative din 2019.

În premieră în România, DoingBusiness.ro va prezenta la CEO Conference și un interviu în exclusivitate cu Adjiedj Bakas, autorul cărții ,,Noua Renaștere” și cel care a introdus în dicționarul financiar mondial termenul ,,Slowbalization”.

,,În următorii 50 de ani, vom experimenta mult mai multe schimbări decât în ultimii 5000 de ani”, declară Adjiedj Bakas. Acesta mai afirmă că ”Globalizarea încetinește. Noul naționalism, regionalismul și patriotismul capătă amploare, în timp ce conceptul de globalizare nemărginită stagnează. În plus, datorită transformării digitale, inteligenței artificiale și robotizării, devine din ce în ce mai ieftin să produci local”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •