Atelier de branding: Identitatea afacerii tale (24-27 iulie 2017)

Intra pe www.victoriei.ro si rezerva-ti un loc la Atelierul de branding

Cum faci să iasă în evidenţă mai bine afacerea ta? Îți spune Anca Dimulescu, la Atelierul de branding – Identitatea afacerii tale. Întâlnirile sunt organizate de către Fundația Calea Victoriei, la sediul din strada Popa Soare nr. 40, de luni 24 până joi, 27 iulie 2017. Ești pregătit să-ți petreci patru seri concentrându-te pe direcția în care vrei să se dezvolte proiectul tău?

Bun, atunci îți povestesc mai departe J.

Atelierul se adresează micilor întreprinzători şi mai ales celor care sunt la început de drum, indiferent dacă au un PFA sau un SRL sau un ONG. La final, vei avea deja o parte din business plan făcut şi îţi va fi mult mai usor să ajungi la rezultatele dorite.

Începi cu pași mici, ca să găsești, împreună cu trainerul și colegii de curs, răspunsurile potrivite la întrebările pe care e musai să ți le pui:

Cum definești personalitatea afacerii tale? Care e promisiunea pe care o faci cumpărătorului? Cum alegi numele? Cine sunt competitorii tăi și cine sunt cumpărătorii? Ce diferenţă este între ceea ce oferi tu şi ceea ce oferă ceilalţi? De ce te-am crede?

Înveți să aplici regulile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când construiești identitatea vizuală a ceea ce vrei să comunici. Afli cum construieşti un brief pentru o echipă creativă și ce soluţii de producţie publicitară există. Ai la pachet și câteva tips and tricks pentru website şi social media, ca să te descurci perfect în online.

Concluzia: intră pe www.victoriei.ro și rezervă-ți un loc la Atelierul de branding. Taxa de participare este de 220 de lei. Mai multe informații poți cere pe contact@victoriei.ro.

Fundația Calea Victoriei este acel loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii, printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste zece ani, inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Peste 50.000 de cursanți au participat la proiectele noastre și peste 2.000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •