Eveniment: Business Evolution – Strategy.Tactics.Transformation

Roadshow-ul Business Evolution – Strategy. Tactics. Transformation organizat de catre Doingbusiness.ro

Roadshow-ul Business Evolution – Strategy. Tactics. Transformation organizat de către Doingbusiness.ro a ajuns la cea de-a doua ediție a toamnei, care se va desfășura la Craiova, pe 31 octombrie 2019, la Hotel Ramada Plaza, între orele 9 și 13.

La conferință sunt invitați să participe antreprenori și manageri din departamente-cheie ale companiilor – IT, vânzări, HR, marketing, financiar, logistică, achiziții etc. care vor să afle cum pot să-și dezvolte modele de business competitive, cum pot anticipa tacticile competiției sau cum pot re / desena un model de business centrat pe nevoile clientului, trenduri și inovații pe care le pot integra imediat pentru a spori performanța organizației.

Consultanți cu experiență și oameni de afaceri cu viziune vor dezbate în cadrul a două paneluri idei avansate despre modele noi de business, inovație, management strategic și financiar, managementul riscului, strategii pentru eficientizarea resurselor umane, tehnologii de ultimă generație, digitalizare, noi abordări și programe de loializare pentru clienți și multe alte soluții și tactici de business indispensabile managerilor organizațiilor moderne. Printre speakeri se numără: Daniela Marin, Principal Manager la BERD, Ecaterina Szoke; Director Divizie Rețele Proprii la Allianz-Țiriac Asigurări; Cristina Vasilescu, Tax Director la KPMG; Adrian Manea, Senior Business Development Executive la Orange Business Services; Dana Tudor Tănase, Managing Partner la Creative & Bright; Tudor Galoș, Senior Consultant la Tudor Galoș Consulting; Elena Badea, Managing Partner la Valoria Business Consulting; Dumitru Ion, CEO Kompass România & Doingbusiness.ro.

Prima sesiune este dedicată managementului strategic și va concentra în aproape două ore, discuții despre:

  • Regândirea modelelor de afaceri – Cum să maximizezi impactul redesenării modelului de afaceri?;
  • Transformarea digitală – Care sunt pașii transformării digitale?;
  • Managementul riscului – Cum poți consolida abilitatea unei companii de a răspunde și a-și proteja capitalul și sursele de venit;
  • Soluții de finanțare a afacerilor – Cum să evaluezi cele mai bune opțiuni (credit, împrumut, business angels, crowdfunding, incubatoare etc.) evitând hazardul financiar?.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •