Evenimentul ”Managementul performanței într-o nouă realitate”

Evenimentul ”Managementul performantei intr-o noua realitate”

În data de 15.12.2020, orele 15:00-17:00, va avea loc prima sesiune din seria de workshop-uri onlin ale Great HRs, cu subiectul ”Managementul performanței într-o nouă realitate”, dedicate deopotrivă managerilor și profesioniștilor din Resurse Umane și Dezvoltare de Business, managerilor de echipe și conducătorilor de organizații. Workshopul își propune, sub forma unor grupuri de lucru cu participanții, să îi ajute pe aceștia să creeze, în cele 2 ore dedicate evenimentului, un proces flexibil, agil și adaptat perioadei actuale, incluzând impactul pandemiei.

În urma participării la atelierele de lucru, aceștia vor găsi alternative care funcționează și aduc impact, alegând să aibă personal o contribuție semnificativă la managementul performanței în organizația lor.

Workshop-ul are ca invitați o echipă de coach-i profesioniști, care vor ajuta participanții să lucreze eficient și să integreze toate perspectivele utile, alături de un artist grafic care va fi ”facilitator vizual” al proceselor create împreună în evenimente.

Participanții se pot înscrie la eveniment, individual, pentru a avea acces la un spațiu de lucru alături de ceilalți participanți și la soluții concrete găsite și ușor de implementat aflate de la aceștia. De asemenea, pot veni și în echipe de lucru formate din colegi din aceeași organizație: un angajat, un manager, colegi din HR, un coleg din comercial care are contact direct cu clientul etc., pentru a ”desena” un proces de management al performanței care să împuternicească și să motiveze.

Banii strânși din biletele evenimentului vor fi donați campaniei sociale Angajez 45+, valoarea biletelor fiind una simbolică.

Experții facilitatori invitați la eveniment:

Moderator: Gina Matei – Associate Certified Coach, Career Coach @Viitorul Meu

Facilitator vizual: Paul Dumitru – Visual Storyteller

Coach-i: Nicoleta Neghina – Professional Certified Coach, Career Coach @Viitorul Meu​, Magda Dorobanțu – Associate Certified Coach, Career Coach @Viitorul Meu, Patricia Andrei – HR Management Consultant, Career Councelor @Viitorul Meu​, Adrian Hodoba – Proffesional Certified Coach

Realizarea evenimentului a fost un efort comun între 3 entități:

Comunitatea Great HRs www.greathrs.com

Compania Viitorul Meu – www.viitorulmeu.ro

Agenția media The Basics Agency – www.thebasicsagency.com

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina dedicată: https://www.greathrs.com/ev-managementul-performantei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •