Nu se pot evalua realități noi cu instrumente vechi!

managementul performantei are impact maxim in motivarea angajatilor

Dacă i-am întreba pe cei din conducerea unei companii despre rolul managementului performanței în generarea implicării și motivarea angajaților, se pare că mulți ar recunoaște rolul important al acestuia. Cel puțin așa indică un studiu internațional care arată că 75% dintre directorii de HR și managerii companiilor cred că managementul performanței are impact maxim în motivarea angajaților. Întrebarea care se impune este: ce reprezintă un sistem eficient de evaluare a performanței?

Volatilitatea mediului de afaceri este transformatoare

Multiplii factori de transformare a mediului de business schimbă companiile. Acestea sunt obligate să anticipeze schimbările care le afectează, de la inovația tehnologică și modelele de business disruptive, până la creșterea competiției și lipsa resursei umane.

Atunci când companiile se schimbă, este necesar ca și managementul performanței angajaților să se schimbe. Nu se pot evalua realități noi cu instrumente vechi. Viteza mare de schimbare a companiilor face ca instrumentele și abordările din managementul performanței să se schimbe și ele. Abordările la zi privind managementul performanței angajaților pot aduce rezultatele așteptate și pot genera motivare dacă le cunoaștem și le adoptăm în mod corect.

Pe același subiect: Viitorul sistemelor de evaluare a performanței

  •  
  •  
  •  
  •  
  •