Facebook Live: sesiuni cu sfaturi pentru antreprenori

Facebook Live: sesiuni cu sfaturi pentru antreprenori

Începe al doilea sezon de Tough Love Tuesday, o serie de sesiuni online care oferă antreprenorilor suport, resurse și sfaturi de la experți de top. Veți învăța despre cum să vă dezvoltați afacerile și să conduceți organizațiile în regim full-time.

Sesiunile sunt găzduite de către Andrea Huspeni, de la publicația Entrepreneur și Chris Winfield, expert în marketing. Pe parcursul a șase săptămâni, gazdele vor împărtăși experiențe live, ajutându-vă să depășiți obstacolele frecvente, să vă dezvoltați baza de clienți și, cel mai important, să faceți bani.

În fiecare săptămână, ei vor aduce:

  • Facebook Live  (8 p.m. ora României);
  • oportunitatea de a primi răspunsuri la întrebările adresate live;
  • un articol recapitulativ al sesiunii, cu mențiunea celor mai importante sugestii și idei;
  • experți care împărtășesc sfaturi cu privire la Instagram și Snapchat.

Sezonul începe în data  de 19 septembrie și continuă până pe 24 octombrie. Pentru a primi notificări despre următorul Facebook Live, trebuie să vă înscrieți în lista lor de email-uri.

Iată o scurtă prezentare a subiectelor care urmează să fie abordate în cadrul sesiunilor live.

19 septembrie, ora 8:00 p.m.

Pregătiți-vă foaia de parcurs spre succes. Chris Guillebeau, autor de bestseller și gazda unui podcast popular, Side Hustle School, vă va arăta cum să treceți de la idee la produs / serviciu în câțiva pași simpli.

26 septembrie, ora 8:00 p.m.

Faceți un plan pentru a depăși competiția. Allen Brouwer, co-fondatorul BestSelf Co., a câștigat recent premiul ”Big Biz” de la Shopify, pentru al doilea an, la rând. Antreprenorul, care a pornit o afacere de la zero și a ajuns la un venit de șapte cifre în mai puțin de doi ani, va împărtăși cele mai bune practici pentru vânzarea produselor și a serviciilor și despre cum să vă evidențiați din mulțime.

3 octombrie, ora 8:00 p.m.

Ajungeți la clienții potriviți. În calitate de fondator al  Roman Fitness Systems, John Romaniello este expert în vânzări. El vă va arăta cum să vă folosiți de storytelling și de personalitatea voastră pentru a crea un public pasionat și pentru a vă mări veniturile.

10 octombrie, ora 8:00 p.m.

Utilizați secretele de marketing pentru a vă construi baza de clienți. Noah Kagan, angajatul Facebook cu numărul 30 și fondatorul Sumo.com și AppSumo, va vorbi despre cele mai eficiente modalități de a construi un public entuziast și de a profita la maximum de resursele voastre prin câteva secrete ale marketingului.

17 octombrie, ora 8:00 p.m.

Construiți un brand puternic cu resurse limitate. Jen Kem, forța de branding și marketing din spatele unor nume importante precum Steve Harvey sau Lisa Nichols, va vorbi despre cum arată un proces în patru etape, pentru a construi un brand puternic care să rezoneze cu publicul potrivit.

24 octombrie, ora 8:00 p.m.

Creați un public asemenea unui cult. Bobbi Brown, regina industriei cosmetice, vă va arăta cum să construiți grupul de adepți, creând un brand puternic, spunând o poveste uluitoare și oferind o experiență de înaltă calitate.