Cât costă construirea unui site de afaceri

Cati bani investesc firmele in cursuri de IT pentru angajati

Pentru a vă crea o prezență online a brandului dvs, trebuie să creați un site web de afaceri. Site-ul dvs. web va reprezenta prima interacțiune a majorității oamenilor cu marca dvs., iar calitatea site-ului dvs. web poate însemna diferența dintre a obține un client nou și a-l pierde în fața unui concurent. Deși poate părea dificil și costisitor să porniți un site de afaceri de la zero, există opțiuni pentru toate bugetele și nivelurile de expertiză.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

Care sunt costurile de bază pentru construirea site-ului web?

Este dificil de estimat cât va costa de la început site-ul companiei dvs. mici. Numeroși factori, în mai multe etape ale procesului, pot afecta prețul final. De exemplu, compania de găzduire pe care o utilizați poate percepe diferit în funcție de cât de mare și de succes devine site-ul dvs. Proiectările site-urilor web și temele premade pot costa în plus de 100 USD, în timp ce construcția reală a site-ului dvs. poate ajunge să coste 4.000 USD sau mai mult, în funcție de caracteristicile dorite. Costurile vor depinde în cele din urmă de ceea ce doriți să realizeze site-ul dvs, scrie business.com.

Cât costă de obicei construirea unui site web de afaceri?

Înainte de a începe construirea site-ului dvs., trebuie să știți că costul de dezvoltare a site-ului web asociat ar putea fi masiv. Costul total al site-ului dvs. depinde de o gamă largă de factori, inclusiv numele de domeniu și compania de găzduire web pe care o alegeți, cantitatea de spațiu pe server și lățimea de bandă necesară pentru a opera site-ul web, ce caracteristici doriți și cât costă construirea site-ul.

Citește și: Cum s-a prăbușit imperiul lui Jamie Oliver și de ce a dat greș în antreprenoriat

Apoi, există costurile pentru proiectarea și personalizarea web. Cu excepția cazului în care aveți expertiză în proiectarea site-ului web și acces la propriul dvs. server, va trebui să plătiți pentru ajutorul cuiva dacă doriți un site personalizat. Chiar și pe platforme precum Squarespace și WordPress, care oferă șabloane pre-generate, va trebui probabil să plătiți pentru aceste șabloane, a declarat Samantha Phillips-Varneke, specialist în căutare și socializare la Kiwi Marketing Group.

„Proiectele de site-uri web nu sunt gratuite”, a spus ea. „Există o gamă destul de largă de prețuri tematice, dar un buget decent este cuprins între 50 și 100 USD”.

Deși poate părea un preț rezonabil, Phillips-Varneke a spus că multe șabloane nu includ funcții suplimentare, cum ar fi funcționalitatea comerțului electronic sau o modalitate prin care oamenii să se aboneze la un buletin informativ. Având în vedere acest lucru, ea a spus că este important să „știți la ce vă înscrieți cu orice platformă dată”.

BestJobs: Companiile au înregistrat cu 73% mai multe aplicări la joburi comparativ cu octombrie 2019

Un alt cost potențial este adăugarea funcționalității e-mailului, a remarcat Phillips-Varneke. Dacă doriți ca adresa de e-mail a companiei dvs. să utilizeze adresa URL-ul companiei, gazda dvs. poate percepe un cost suplimentar pentru aceasta.

Sursa foto: Unsplash

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •